2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم کمک کنید راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 50 پست
فقط خونه مادربزرگ مادری و خاله ها و دایی هاش مشهده داره رسوم مشهد رو اینجا پیاده میکنه

ای بابا 

احه حتی رسوم مشهد هم پیاده گنن این نیست 

تیکه های کوچیک فقط با عروس

ی زمانی طرف جهاز سنگین میده که پسره خونه زندگی درامد سنگینی هم واشته باسه..

گلم اگه همسرت به حرف خانوادش نطر اونا مهم..همین الان تموم کن

یا  ودود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونید چرا اینجا باهاتون دردودل میکنم چون بین دوراهی عقل و دل گیر کردم مامانم زندگی خیلیا رو مثال میزنه یکی دیگه میگه من زیاد اینجوری دیدم پسری که حرف مادر خودش رو گوش میکنه از طرفی میگم آینده من چی میشه میشم یه دختر مطلقه همه به یه چشم دیگه بهم نگاه میکنن شهر ما کوچیکه همه همو میشناسن همش معرف رو لعنت میفرستم که میدونست اینا چه جور جونورایی هستن ولی من بدبخت رو بهشون معرفی کرد

[QUOTE=241537004]میدونید چرا اینجا باهاتون دردودل میکنم چون بین دوراهی عقل و دل گیر کردم مامانم زندگی خیلیا رو مثال م ...[/QUOTE از طرف دیگه هم میگم دیگه این سومین دعوا هستش اون هر سه تا به فاصله یک ماه یا کمتر پس تمومش کنم به قول مامانم اینا با دعا از ما جواب بله رو گرفتن چون واقعا بعدها بهمون ثابت شد یا نامزدم دو هفته پیش گفت موقع خواستگاری برای اینکه موهام پرپشت دیده بشه که نگید پسره کچله رفتم آرایشگاه پودر سیاه رنگ ریخت روی سرم