2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم کمک کنید راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 50 پست
نگهبان جهاد کشاورزی

یا خدا خیلییی کمه خیلییییی من  همسرم۴میگیره اصلا از زندگیم راضی نیستم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
دخالت همه جا هست  ادم که نمیاد برا چهارتا حرف مفت طلاق بگیره  مثلا تو جهاز کم ببری میخوا ...

مامانم و داداشم میگن الان جدابشی بهتره تا اینکه بعد با بچه بیای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد این دومین دعوایی هست که راه انداختن مادرمم سرطان داره الان پیشم نیست خیلی ناراحتم همش دارم گریه میکنم همش بهم میگن مامانت پانزده میلیون حقوق میگیره بگو فلان چیز رو برات بخره یا مامانت یه زمین‌ داره فلانجا بگو بفروشه برات بهترین جهاز رو بخره

حرفشون درسته ولی تو الان برو مشاوره ببین زندگیت درست میشه یا نه 

میدونی چیه اینه که تو این یه چهار روزی که قهر کردم از طرف خانوادشون یه زنگ بهم نزدن ولی نامزدم اومد امروز که حرف بزنیم منم بین عقل و دلم گیر کردم

دارن الکی میگن خصوصا از شهرای مختلف باشین ..

من مال استان گلستان هستم همسرم و پدرش هم مال استان گلستان هستند چون مادرشوهرم مادرش مشهدی هست میگن رسم مشهدیا اینه مثلا ده تا چادر رنگی ندوخته تو جهازت باشه

جیب خالی پوز عالی میگنن اینان .خوبه پسرسون کاره ای نیست درامد انچنانی ندازه این همه  بهت دستور میده ..

لعذش گلم تو نامزدی چرا یکسره مشهد باسی یا واسه لیزر اونجا بری که این اداها در بیارن 

یا  ودود ...
من مال استان گلستان هستم همسرم و پدرش هم مال استان گلستان هستند چون مادرشوهرم مادرش مشهدی هست میگن ر ...

بخدا دروغ میگن 

منم همسر سابقم مشهدی بود ازاین چیزا نداشتن باینکه این خانواذه هم دنبال کندن بودن ..

یا  ودود ...

به نامزدم که امروز اومد گفتم طلاق میخوام با دخالت زندگی خانواده نمیشه زندگی کرد گفت باشه تو محضر موقع طلاق میبینمت فقط بدون تو اینو گفتی😭😭😭

جیب خالی پوز عالی میگنن اینان .خوبه پسرسون کاره ای نیست درامد انچنانی ندازه این همه  بهت دستور ...

مهم اینه خونشون اصلا مشهد نیست دارن به شیوه و رسوم مشهد میرن خونشون استان گلستان هست

مهم اینه خونشون اصلا مشهد نیست دارن به شیوه و رسوم مشهد میرن خونشون استان گلستان هست

فقط خونه مادربزرگ مادری و خاله ها و دایی هاش مشهده داره رسوم مشهد رو اینجا پیاده میکنه

جیب خالی پوز عالی میگنن اینان .خوبه پسرسون کاره ای نیست درامد انچنانی ندازه این همه  بهت دستور ...

منم حد رو رعایت میکردم یه روز درمیان اونم نامزدم منو میبرد بعد خونشون خواهرشوهرم مینشست من بدبخت مثل کوزت از مهمان ها پذیرایی میکردم

منم حد رو رعایت میکردم یه روز درمیان اونم نامزدم منو میبرد بعد خونشون خواهرشوهرم مینشست من بدبخت مثل ...

خب عزیزم تقصیر خودت بلد نیستی رفتار کنی تو هم مثل مهمونا بشین وقتی اونجا اشتباه میکنی 

تو نی نی سایت ناله کردن چ دردی رو دوا میکنه