بلاتریکس_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1520 عنوان بعضی حرفا خیلی سنگینن+اسکرین 682 بازدید | 30 پست درک نمیکنم چطور دلتون میاد نفرین کنید واقعا!!من که میدونم خدام اونقد بزرگ هست که به نفرینای چرت کاری نداشته باشه ولی خب به هر حال طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم 1401/03/28 | 17:11 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلاتریکس_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1520 ب ما چه ؟!) طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم
بباشک_نمیقولی عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 1327 چه تاپیکی بوده امیدوارم اگر اشکی ریختی از شیرینی تموم شدن🌷 راهی 🌷باشه که براش جنگیدی🍃
بلاتریکس_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1520 من اصلا دلم نمیاد کسی و نفرین کنم بعد بعضیا... واقعا نمیدونم... طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم
20tanhaok عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 484 گلم اگه خدا همچین دعاهای ناحقی رو آمین میکرد حالا هیچکس زنده نبود تو کتاب و قران اومده که فقط دعای پدرو مادر و ادم مظلوم صددرصد امین میشه دعاهای ناحق اصلا قبول نمیشن
بلاتریکس_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1520 چه تاپیکی بوده حتی یادم نمیاد شاید باورت نشه ولی ازش خیلیییی گذشته طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم
بلاتریکس_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1520 باهاش موافقم، حق الناس و فقط خود طرف باید بگیره با نفرین خانواده بقیه؟!))) طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم
بلاتریکس_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 1520 کدوم تاپیک بود حتی یادم نمیاد شاید باورت نشه ولی ازش خیلیییی گذشته طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم
بباشک_نمیقولی عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 1327 حتی یادم نمیاد شاید باورت نشه ولی ازش خیلیییی گذشته پس اسکرین از کجا اوردی امیدوارم اگر اشکی ریختی از شیرینی تموم شدن🌷 راهی 🌷باشه که براش جنگیدی🍃