2777
2789
عنوان

میکاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 39 پست
مرسی عزیزم اگرم حرفی زدم به شما بر خورده به بزرگواری خودت بنده رو عفو کن من تیری زدم تو تاریکی نهایت ...

خواهش میکنم

با تمرین هم میتونی بله

وسایلت هم باید مناسب و اصل باشن

روز بخیر

👋🏻☀️

عزیزم ریمل اسنس،خیلی ریمل خوبیه،مژهدهاروخیلی طبیعی ومشکی فرم میده‌،

کرم پودربستگی به پوستت داره،اماهدی بیوتی ونوبل من خیلی راضی بودم،

رژلب ویولت واسه من عالیه،روی لب سنگینی نداره وپوسته پوسته نمیشه،

پرایمرم دروغ نمیگم تاحالااستفاده نکردم ونمیدونم بهترین مارکش چیه،اماکاراییش اینه که اگه صورتت ناهمواری ومنافذبازداره باعث میشه کرم پودرکه میزنی پوست یکدست وزیبابشه،خط چشم لاواری ایرانیه خدایی خوب ومشکی وضدآبه،

اماازاون بهترم هست،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم وسایل برا ارایش کامل زیادن

پرایمر 

کرم پودر

کانسیلر 

کانتور

رژ گونه

رژلب

پودر فیکس

هایلایتر

سایه چشم

ریمل 

خط چشم

همه اینا انواع مختلف دارن مثلا پودری و مایع و ... اگه چن تا ویدیو اموزشی ببینی طرز استفاده همشون دستت میاد تازشم کلی مارک و برند هست باید ببینی پوستت چجوریه 

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
خب عزیزم وسایل برا ارایش کامل زیادن پرایمر  کرم پودر کانسیلر  کانتور رژ گونه رژلب پ ...

عزیز دلمی مرسی فدات شم شما با درج نظرت ثابت کردی ک هنوزم هستن ک جواب بدن ممنونم میدونم فقط ی مقدمه ای بدونم اخه تو اینترنت سرچ میکنی لوازم غیر ضروری هم میگن گفتم اینجا بگن قبلا تجربه کردن دیگه خرج الکی رو دستم نمیذارم من پوستم چربه فقط برای خودم میخوام خودارایی فقط بنظرتون برای پوست چرب تمام اینا فرق داره 

عزیزم ریمل اسنس،خیلی ریمل خوبیه،مژهدهاروخیلی طبیعی ومشکی فرم میده‌، کرم پودربستگی به پوستت داره،اما ...

مرسی مهربون دستت درد نکنه پس همینا رو تهیه میکنم بقیه هم سرچ میکنم از رو پوستم ❤💗

سلام عزیزم من دو سه روز پیش برا عروسی خودم آرایش کردن با آیت وسایل  یه آبرسان‌گرفتم که هم آبرسان هم پرایمر مخصوص پوستت چرب یه ضد  آفتاب بی رنگم‌زدم چون وقتی رفتیم آفتاب بود هوا بعدش کرم‌پ ودرمو زدم  بعدش پنکیک حالا اومدم با سایه ۳ه های تیره رو بینی مو دوتا خط کشیدم‌استخونی ددی بشه و وسط او دوتا خط کرم‌پودر محو شون کردم بعد زیر استخون گونه باز همین سایه رو زدم رد سایه رو انداختم که گونه آن برجسته دیده شه بعدشم رژ گونه زدم رو گونه به بالا جهت میدادم تا جایی که حا داشت ابروهامو سایه زدم و زیرش یه مداد سفید کشیدم یه خط چشم‌کشیدم ظریف و سایه اکلیل زدم پشت چشمم و ریمل و مژه مصنوعی یه خط لب هم کشیدم خط لب دقیق و یه رژ ۲۴ ساعته الان اسم و‌مارک  وسایل و برات میگم‌پس بعدی 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

آبرسان و پرایمر تراست پوست چرب

ضد آفتاب بی رنگ‌تراست  پوست چرب

کرم‌پودر بی بی تراست پوست چرب

پنکیک بی با فرقی نمیکنه

آها راستی پودر فیکس هم استفاده کرم فلورما  فرقی نمیکنه

رز لب و و مداد لب ویولت

سایه اکلیلی اسمشو بادم نیست ببخشید

ریمل اسنس

خط چشم مای 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
سلام عزیزم من دو سه روز پیش برا عروسی خودم آرایش کردن با آیت وسایل  یه آبرسان‌گرفتم که هم آبرسا ...

ببخشید ی سوالی دارم واسه خط چشم اکلیلی فقط پشت پلک رو میزنی یا حالت خط چشم اکلیلیش میکنی ؟

آبرسان و پرایمر تراست پوست چرب ضد آفتاب بی رنگ‌تراست  پوست چرب کرم‌پودر بی بی تراست پوست چرب ...

مرسی😍😍😍من خط چشم مای استفاده کردم واقعا عالیه ولی بابت بقیه چیزا ی دنیا ممنون💗

ببخشید ی سوالی دارم واسه خط چشم اکلیلی فقط پشت پلک رو میزنی یا حالت خط چشم اکلیلیش میکنی ؟

نخ پشت چشممو یعنی‌پلکم همرو کشیدم مس خوای برات عکس‌میزارم‌پاک‌میکنم‌ سریع

مرسی😍😍😍من خط چشم مای استفاده کردم واقعا عالیه ولی بابت بقیه چیزا ی دنیا ممنون💗

فدات شم عزیزم خواهیش میکنم  آها رژ گونه مای هم خوبه 

به پست چشمم دقت کن بالای اون‌اکیلیل با یه سایه صورتی خیلی کم رنگ  جهت دادم رو به بالا که جیامو ...

خط چشمم وقتی که تا این گوشه‌ی چشم میکشی رو به بیی جهت میدی چشمم هه ر  کشیده و درشت نشون‌میده