2777
2789

خوشم نمیاد از کادو و مراسم و جشن تولد ،حس بدی دارم از یاداوری سنم،ب نظرم جالب نمیاد تولد رو جشن گرفتن،مگه برا بچه اونم فقط چن سال اول

چن روزدیگه تولدمه،دوس ندارم پسره ک باهاشم و خاستگارمه کادو و از این جینگول بازیا دراره،

با مناسبتای دیگه اوکیم مثل روز زن و ...ولی تولد ن،بعش بگم؟؟

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بهش بگی حس بدی بهش دست میده بنظرم بهتره بزاری بگیره تا زیادم پرو نشه سختش نکن شاد باش کنار کسایی که دوست دارن زیادی زندگی رو سخت گرفتی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بهش بگو ولی خب من برعکس توام

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

😐

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بهش بگی حس بدی بهش دست میده بنظرم بهتره بزاری بگیره تا زیادم پرو نشه سختش نکن شاد باش کنار کسایی که ...

خب میگم مناسبتای دیگه مشکلی نیست،فقط تولد ن،

اخه اگه بخواد جشن بگیره و هی هر سال ادامه بده چی

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

سن فقط ی عدد فقط ب خود ادمه ک حتی ۱۰۰ سالشم بشه بازم خودشو جوان نگه داره من ک پیر نمیشم دور منم هرکی باشه پیر نمیشه انقد ک انرژی دارم توام بهش بگو بزار ببینه بهش احترام گذاشتی پس توام مث من خردادی هستی منم ۳۱خرداد تولدمه😍😍

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️