2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم وقتی مهمانی داریم

224 بازدید | 9 پست

من دوازده ساله ازدواج کردم با خانواده همسرم یه جا زندگی میکنم یه خواهر شوهر دارم و چهارتا برادرشوهر ک مجردن این خواهر شوهرم اخلاقای بدی داره مثلاً مهمونی داشته باشیم موقع ظرف شستن چای بردن غذا پختن یا دل درد داره یا سرگیجه خانواده نامزدش ک بیان گرم حرف زدن میشه تو جمع بمن میگه زحمت می‌کشی شام یا نهار رو آماده کنی منم مشکلی ندارم درست میکنم سفره رو میندازم سالاد و نهار رو آماده میکنم موقع جمع کردن سفره یه هو غیب میشه طرفا ک شسته شد جمع شد میاد آب چای میزاره میگه ب زحمت تو دم کن بیار منم دوتا بچه کوچیک دارم اونا گریه میکنن گاهی بغلشون می‌کنه میگه مامانتون دستش گیره بیا گوشی منو بگیر بزار مامانت ب کارش برسه البته خیاط خوبی هست لباس های منو بچه هامو رایگان میدوزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجازه نده همیشه این کارو کنه

چون میشه وظیفت

واینکه میگی برلی خودتو دخترت خیاطی میکنهدخیلی خوبه پس باید مهربون باشه فقط متاسفانه خیلی باهات راحته

ولی اگه فعلا نامزده و خونه خودش نرفته بگو

خوب نیست همیشه کاراتو من بکنم.اونوقت خانواده همسرت چه فکری میکنن.بگو جلو اونا بیشتر خودتو نشون بده که نگن چقد تنبل و فقط وراجی میکنه

خدایا مرسی که هواست بهم هست...🙏