2777
2789
عنوان

سفر

83 بازدید | 20 پست

سلام اقام الان یه ماهی سربازی اش رو رفته یه جای دیگه منم گذاشته خونه باباش ..وقتی برگرده دوباره میره امتحان اون موقع هم میخواد اینجا بزاره منو 

منم سختمه اینجوری ..به نظرتون چطور راضیش کنم که خونه خودم بمونم بچه سه ساله هم دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب کارتو بده باباش به اون بگم بخره 

چرا راضی نمیشن عجیبه 

منظورم این بود که شوهرتون سرباز هست شاید میخواد با خانواده خودش باشی که خرجی نداره که بهت بده تنها زندگی کنی

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
چرا راضی نمیشن عجیبه  منظورم این بود که شوهرتون سرباز هست شاید میخواد با خانواده خودش باشی که ...

نه پول داره .. نمیخواد سرخود باشم منم اونجوری راحت ترم خونه هم چهارواحده اس خیلی امنیت داره

نه پول داره .. نمیخواد سرخود باشم منم اونجوری راحت ترم خونه هم چهارواحده اس خیلی امنیت داره

من بودم  میرفتم خونه خودم بعد اینکه شوهرم میرفت سربازی 

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
من بودم  میرفتم خونه خودم بعد اینکه شوهرم میرفت سربازی

اخه به باباش میگه سپردمشون به شما 

برم اونجا که اینا هم ناراحت میشن یه راهی بگید شوهرمو راضی کنم بردارشوهرم زنش خودش تنها میمونه وقتی اون شبا کاره

اخه به باباش میگه سپردمشون به شما  برم اونجا که اینا هم ناراحت میشن یه راهی بگید شوهرمو راضی ک ...

خب همینا رو بگو فلانی هم تنها هست

بگو اینجا اذیت میشی یه دعوایی چیزی راه بنداز

خب همینا رو بگو فلانی هم تنها هست بگو اینجا اذیت میشی یه دعوایی چیزی راه بنداز

همین الانش هم دعوا هس ولی اون نمیدونه ..بچم زمین زمین خورد پدرشوهرم کلی منو دعوا کرد خوبی من چیکارکنم زمین خورد ..با مادرشوهرم هم دعوا کرد الان قهرن ..اگه اقام بدونه احتمال زیاد طرف باباشو میگیره

باشه وقتی اومد اونو میگم ببینم چی میگه