2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید

29 بازدید | 3 پست

سلام 5 ماهه که تو اقدامم اما به صورته ناپیوسته و پریودیام عقب میفته یکبار 5 روز یکبار 7 روز یکبار 10 روز یکبار 9 روز...

الان دو ماه پیش سی ام پریدد شدم ماه بعد باید سی ام پریود میشدم اما یک روز جلو افتادم 

و 29 پریود شدم بعد رفتم دکتر یه سری قرص مثل ویتامین و اسید فولیک برای خودم و همسرم نوشت و ما استفاده کردیم هنوزم تو اقدامیم امروز برای اولین بار پریودیم این همه جلو افتاد باید 29 پریود میشدم اما 25  شدم کلا هم پریددیام سه روزه است الان این خوبه یا بعد ایا رحمم برای باروری اماده است 

چیزای گرم بخور مثل گوشت گوسفندی شیره ارده دارچین موز کلا تو اقدام برای بارداری پریودی نامنظم میشه یک شب در میان برا بارداری اقدام کن و بعد رابطه به پشت بخواب سریع بلند نشو ان شالله که به زودی مامان بشی😍

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
چیزای گرم بخور مثل گوشت گوسفندی شیره ارده دارچین موز کلا تو اقدام برای بارداری پریودی نامنظم میشه یک ...

ممنونم گلم فقط سوالی که دارم پریودی که جلو میفته خوبه ؟ نشانه ی بارداری هست ؟  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم گلم فقط سوالی که دارم پریودی که جلو میفته خوبه ؟ نشانه ی بارداری هست ؟  

نمیدونم فقط یادم منم اقدام کرده بودم پریودم جلو میفتاد عقب میفتاد دکتر گفت به خاطر اقدام به بارداری این مدلی شدی البته بعدش باردار شدم

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘