2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ممنون فعلا بخاطر بچه ها صبر کردم انشالله که بتونم 

خواهش میکنم دنیای هر ادمی رو فکرش میسازه پس امیدوار فکر کن همین انشالله خدا بچه هاتم حفظ کنه برات و ثمرشونو بخوری

ببین خودکشی در هر صورت راه درستی نیست خودکشی ینی پاک کردن صورت مسئله در صورتی ک ریشه اش همون روحمونه ...

راستش مادر و پدرم خیلی دکتر منو بردن  یه دکتر اعصاب و روان گفت بخاطر افسردگی که مادرم بعد بدنیا اومدن من داشته البته مادرم یجور افسردگی خیلی شدید داشت و رفتارای خاصی انجام میداد که انگار همونا رو من تو ۱۸،۱۹ سالگی بروز داده بودم 

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
گفتم که با مرگ  البتع با عقب رفتن زمان بع سع سال پیش هم حالم عالی میشه

عزیزم میدونم ک الان حرفامو ک میبینی فکر میکنی شعاره و فقط میخوام مانعت بشم اما بازم میگم تو فقط داری صورت مسئله رو پاک میکنی یعنی فقط داری جسمتو از بین میبری روح تو اصلیت تو رو تشکیل داده اونو میخوای چکار کنی؟؟؟؟اصلا بهش فکر کردی 

ی خواهشی ازت دارم انجام میدی من ادم مذهبی نیستم زود باورم نیستم اما ازت میخوام اگر اینستاگرام داری بزی ی سر بزنی به پیج زندگی پس از زندگی ببینی و خودت قضاوت کنی اگرم اینستاگرام نداری تو همین گوگل بزن زندگی پس از زندگی ویدئو هاشو بشنو بعد تصمیم ب رفتن بگیر 

راستش مادر و پدرم خیلی دکتر منو بردن  یه دکتر اعصاب و روان گفت بخاطر افسردگی که مادرم بعد بدنیا ...

به پزشک هم مراجعه کردی؟ مرتب برو پزشک اون تخصص داره بهت میگه البته فقط،ی دکتر و هی دکترتو عوض نکن سعی کن قرص نخوری چون فک نمیکنم زیود کار امد باشه هر دفعه دز داروتات میرت بالا و بدی دارو همینه 

به پزشک هم مراجعه کردی؟ مرتب برو پزشک اون تخصص داره بهت میگه البته فقط،ی دکتر و هی دکترتو عوض نکن سع ...

ببخشید دوستان من غلط غلوط زیاد دارم اشکالش صفحه کلید هست ب بزرگی خودتون ببخشید 

به پزشک هم مراجعه کردی؟ مرتب برو پزشک اون تخصص داره بهت میگه البته فقط،ی دکتر و هی دکترتو عوض نکن سع ...

این ماجرا مال خیلی وقت الان خوبم 

اون موقع خیلی دکتر بردنم قرص خوردم کلی آزمایش 

اما خب شرایطم تغییر کرد محیطم تغییر کرد خوب شدم دیگه خیلی وقت نه علامتی  مثل اون موقع ها دارم نه مدام فکر خود کشی

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘