2777
2789
عنوان

خودکشی

792 بازدید | 55 پست

تا حالا به خودکشی فکر کردین؟ از تجربیاتتون بگین حتی تجربیات کما رفتنتون بچه ها من قرار نیست خودکشی کنم ولی این روزها خیلی از جوونامونو داریم با این روش از دست میدیم خیلی ناراحتم و میخوام بدونم نظرتون چیه 

من یه مدت درگیرش بودم یه بار خواب دیدم مردم و کاری از دستم بر نمیاد و غم عالم تو دلم بود 

بعد دیگه بهش فکر نکردم

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افرین حالا چی با مشکلاتت راه اومدی 

کنار اومدم خدا هم خیلی هوامو داشت و به سری از مشکلاتم حل شد 

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           
اره دوران نوجوانیم وایتکس خوردم😐 معدمو شستشو دادن 

مادر شوهرم چون پدرشوهرم رفت خونه برادرش اینو نبرد برداشته بود وایتکس خورده بود خواهر شوهرم زنگ زده بود به پدر شوهرم گفته بود مامان وایتکس خورده پدر شوهرم گفته بود بهش فقط اب بده از این کارا زیاد کرده معدش عادت داره 😐😐😐

میزنید یجور بزنید که بمیرید واقعا اگه ام برای لوس بازی نکنید 

موافقم کسی ک تصمیم داره خودشو بکشه جوری مصمم هست ک از قطعی ترین راه مثل سیانور استفاده میکنه و اونم توی خفا و بدون اینکه از قبل علامتی رو ب خونوادش بده ک بفهمن