2777
2789
عنوان

به نظرتون تا یکسالگی راه میره ؟؟؟

275 بازدید | 35 پست

تازه هشت ماهش تموم شده سینه خیزو چهار دست و پا نرفت ولی الان از حالت نشسته از مبل و تخت میره بلند میشه بازی میکنه به نظرتون تا یکسالگی راه میره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم 11ماهگی چهار دست و پا رفت یکسالگی راه افتاد

نگران نباشه یکی دو ماه اینور واونور مهم نیست بالاخره راه میره

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
خیلی منتظرشم تموم غم و استرسام با راه رفتنش از بین میره ،جونی نمونده برام

چرا انقد منتظری مطمعن باش پاهاش سالمه شاید یک سال و دوسه ماهگی راه بیوفته همین که بلند میشه سره پا میشه دلخوشی دیگه استرس چرا

تازه اول راهی عزیزم راه که رفتن باز نگرانی این که کی میخوان حرف بزنن جاشو میگیره باز نگرانی اینکه کی از پوشک بگیرمش و این داستان ادامه دارد تا وقتی اون دنیا هم رفتیم بهشت به این فکر میکنیم خدایا بچم داره چی کار میکنه  🤣

بچه با بچه فرق داره...استرس چی داری؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

استرس چرا وقتی دستش رو به مبل میگیره و می ایسته کم کم هم راه میوفته  منم دخترم از نه ماهگی دستش و به مبل یا دیوار میگرفت و می ایستاد  یازده ماهگی دیگه شروع به راه رفتن کرد

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

وا کمی مطالعه کن نه بچه رو استرسی کن ن خودت رو من پسرم نه دست و پا رفت نه سینه خیز یهو پاشد راه رفت بعد یک سالگی ولی دخترم از ۵ ماهگی سینه خیز میرفت ۱۴ ماهگی تونست کامل راه بره اصلا یه خواهر برادر هم ژن رو هم نباید با هم مقایسه کنی چه برسه به بچه های دیگه!!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍