خیلی منتظرشم تموم غم و استرسام با راه رفتنش از بین میره ،جونی نمونده برام
تازه اول راهی عزیزم راه که رفتن باز نگرانی این که کی میخوان حرف بزنن جاشو میگیره باز نگرانی اینکه کی از پوشک بگیرمش و این داستان ادامه دارد تا وقتی اون دنیا هم رفتیم بهشت به این فکر میکنیم خدایا بچم داره چی کار میکنه 🤣
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
استرس چرا وقتی دستش رو به مبل میگیره و می ایسته کم کم هم راه میوفته منم دخترم از نه ماهگی دستش و به مبل یا دیوار میگرفت و می ایستاد یازده ماهگی دیگه شروع به راه رفتن کرد
با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
وا کمی مطالعه کن نه بچه رو استرسی کن ن خودت رو من پسرم نه دست و پا رفت نه سینه خیز یهو پاشد راه رفت بعد یک سالگی ولی دخترم از ۵ ماهگی سینه خیز میرفت ۱۴ ماهگی تونست کامل راه بره اصلا یه خواهر برادر هم ژن رو هم نباید با هم مقایسه کنی چه برسه به بچه های دیگه!!