2777
2789

اول اینکه من 17 سالمه ، 1۰ سال یا بیشتر که خواستم ازدواج کنم باید با یه دهه هشتادی یا فوقش هفتادی ازدواج کنم 

امشب رفته بودیم بیرون چند تا جوون کنارمون نشستن اصلا یه وضعی بودن همشون شلوار کوتاه تتو رو دست ، موهاشون بسته بودن ، یه پیراهن عجیب پوشیده بودن و خیلی راحت بساط م شروب  پهن کردن  یعنی اینا می‌خوان بشن شوهر آینده ما ؟ اینا می‌خوان بشن پدر آینده ؟ بیشتر پسرا رو دیدم که اینجوری هستن 

اونایی هم که ویژگی خوب دارن و اهل این چیزا نیستن دهه 60 هستن 

حالا یه سریا میان میگن توهین نکن به این دهه ها بخدا توهین نیست واقعیته

حالا من چند مدت یه خواستگار داشتم با هم 15 سال اختلاف سنی داشتیم ولی خیلی خوب بود از همه نظر 

بخاطر اختلاف سنی رد کردم الان که همچین چیزایی میبینم پشیمون میشم 

بعضیا میان میگن همه مثل هم نیستن ولی واقعا من هر چی پسر همسن خودم یا بزرگتر دیدم اصلا یه بچه سوسول هستن 🤣 توهین نکردم 

به خدا اعتماد کن تا به این پسرای این دوره با خدا باش و ازش ادم درست بخواه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتی پسرای ۸۰ ای همه اینطور نیستن بعدشم یه مدت اقتضای سنشونه ک سنشون بالا بره این کاراشون و میذارن کنار

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

اقتضای سنشونه بزرگتر میشن رفتاراشون تغییر میکنه شما فعلا با درست فکر کن فقطططط😁

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ببین جوابتو خودت خودت دادی. هر آدمی می‌ره شبیه به خودش رو میگیره. اون پسرا هیچوقت به فکر ازدواج با شما نمیفتن چون شبیه هم نیستین. همچنین هیچ دختر اون مدلی هم‌نمیره با یه پسر شبیه به شما ازدواج کنه. جامعه خیلی گسترده هست. شما فقط یه رستورانو دیدی. همه پسرا اونطوری نیستن. شما باید فقط بگردی ادم شبیه خودت پیدا کنی. نمیتونی با پسرا بجنگی که بشن اونی که تو میخوای

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
عزیزم حتی پسرای ۸۰ ای همه اینطور نیستن بعدشم یه مدت اقتضای سنشونه ک سنشون بالا بره این کاراشون و میذ ...

کسی که مشروب خور وسیگاری باشه دیگه تا اخر هست

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

اولا که این پسرایی که تو میبینی اول جوونیشونه یه کم کلشون داغه ده سال دیگه احتمالا خیلی پخته تر و عاقلتر شدن 

دوما مردای دهه شصتی هم نمیگم همه ولی خیلیاشون کودک همسرن و همش چشمشون دنبال دختر های کم سن و سال دهه هشتادیه به خاطر همین همچینم بی عیب و نقص نیستن مردی که دنبال زن ۱۵ ۲۰ سال کوچیکتر از خودشه از نظر من مشکل داره

این درسته  ولی فکر نکنم باشه پسر خوب 😂

حتماا هستش عزیزم شک نکن 

برای خدا کاری نداره

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308