2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم 

شما از این کرم نتیجه گرفتین؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

من دوره درمان رو کامل نکردم مدتی استفاده میکردم لک ها خیلی کمرنگ شد ولی بعد از قطع دارو ..پوستم مثل ...

سلام عزیزم 

می‌بخشید منم بخاطر خالبرداری 3 تا لک قهوه ای رو صورتم ایجاد شده

دکتر امروز این پماد رو داد. 

برا شما واقعا کمرنگ کرد؟ 

ب من گفت بعد از 3 شب ک تست حساسیت دادی

بعد استفاده کن

متاسفانه اون دوره که من استفاده میکردم هیچکس متوجه نبودچه کرم خوبیه قیمتش۱۷ بودوچندماهی هست از۱۷ به ...

سلام عزیزم خوبی
گلم تو نینی سایت درباره پماد لایه بردار ژانو لوما نظر گذاشته بودین
عزیزم من چند ماه دیگه عروسیمه
کلیم محصول استفاده کردم جوابیم نگرفتم اصلا
پول دکتر رفتنو لیزر اینام ندارم
میگم این پماد ژانولوما رو چجوری استفاده کنم؟
واسه بیکینی میشه استفاده کنم؟؟

لطفا اگ میشه راهنماییم کن

سلام عزیزم خوبیگلم تو نینی سایت درباره پماد لایه بردار ژانو لوما نظر گذاشته بودینعزیزم من چند ماه دی ...

بله  سه ساعت قبل حموم ژانولومابزن بعد حمومم حتما لوسین بدن ثمین بزن بعد دوباره دوروزبعد که حموم رفتی مجدد همین وتکرار کن تا 5بار مصرف خودت نتیجه رو میبینی فقط دکتربه من گفتن لوسیون ثمین بزنم چون موادی که داره بقیه لوسیونا ندارن

غبارغم برود،حال خوش شود..
سلام یه هفته ای بیشتراستفاده نکردم من بخاطرزایمان پهلوم خط های قهوه ای گرفته یکم کمرنگش کرد شایداگه ...

منم چهار روزه به خاطر تیرگی زیر بغل استفاده میکنم پوستم قرمز شده امیدوارم تاثیرشو بزاره