2777
2789
دائمیه یعنی ؟ ببخشید شما چند ماه استفاده کردید الان چند سال ازش میگذره هنوز سفیده ؟

فقط بایدیه هفته هرروز یادوهفته یه روزدرمیون زیاد استفاده کنی پوستوخراب میکنه

غبارغم برود،حال خوش شود..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بایدیه هفته هرروز یادوهفته یه روزدرمیون زیاد استفاده کنی پوستوخراب میکنه

اها مرسی گلم 

همون بار اول میزنی سفید میشه نتیجه ارو میبینی یا بعد چند بار نتیجه میدع؟

بله لایه بردارخیلی قویه واصلاتیرگی نمیذاره

سلام عزیزم ببخشید من این پماد رو برا بیکینی استفاده میکنم نمیدونم چند بار باید بعدش لوسیون ثمین رو بزنم مثلا ی ۲ بار بسه یا مداوم تا دفعه بعدی ک‌ میخوایم پماد رو بزنیم باید لوسیون زد

و ی سوال دیگ اینک من الان ۵باری شده زدم ۳ بارش پوست اندازی دیدم ولی هیچ تغییری نکرد ب فاصله مثلا ۳،۴ روز زدم، البته گاها شده دو هفته بین هربارش فاصله افتاده

در کل چند دفعه باید این پماد استفادع کنی تا نتیجه بگیری؟

و ی سوال دیگ تو این مدت با موبر باید شیو کرد یا ژیلت؟

من یک یا دوهفته دوباره فاصله بده ۶ماه بعدبزن 

سلام شرمنده ک مزاحم میشم من پیشونیم به طور کامل لک بزرگ بسته بعده چندین دکتر رفتن یه دکتر خوب معرفی کردن رفتم پیشش و بهم پماد ژانولوما داده و گفته یک شب در میان اندازه ی عدس ب کل پیشونیت بزن تا صبح بمونه بعد بشورش..... سوال من اینه  بعضی ها میگن نیم ساعت دیگه بشورید آیا منم نیم ساعت دیگه بشورم یا طبق دستور پزشک برم جلو.... و سوال بعدیم اینکه اندازه یه عدس هر کاری میکنم کل پیشونیم رو نمیگیره به نظرتون ی کم زیادتر بزنم؟؟؟ و اینکه این پماد رو میزنم نور مهتابی یا نور گوشی ضرر داره واسش؟؟ ممنون میشم اگه ج بدید خواهش میکنم 🙏 🙏 🙏 🙏

سلام شرمنده ک مزاحم میشم من پیشونیم به طور کامل لک بزرگ بسته بعده چندین دکتر رفتن یه دکتر خوب معرفی ...

عزیزم شما از مصرف این کرم راضی بودی؟؟میشه لطفا تجربه ت رو بگی؟؟

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
سلام نه راضی نبودم بدتر قرمز میکنه نزنی بهتره من دو هفته زدم دیدم داره قرمزتر میشه دیگه نزدم 

ممنون که جواب دادی من امروز دکتر بهم این کرم رو داد چون لک هام خیلی عمیق شدن😥

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه