2821
2789
عنوان

کم عقلی

227 بازدید | 25 پست

سلام 

حالم خیلی بده 

حتی نمی تونم حرفم رو به کسی بگم اومد باشما در میون بذارم اینجا رو دوستم بهم معرفی کرده بود واقعا جای خیلی خوبیه 

یه برادر بزرگتر دارم که ترکیه زندگی می کنه و خودمم دروز پیس ۱۸ سالم شد 

پدر و مادرمم طلاق گرفتت وقتی من دوسالم حتی من تا یک سال پیش مادرم رو نمی شناختم پدر و دایی هام با بابا خیلی دشمنی داشت چون به مادرم خیانت کرده بود 

روزی رسید که ای کاش هیچ وقت اونروز نمی رفتم کافه 

دایم و مامانم پسر دایم رو شیطون کرده بودن که مخ منو بزنو بعدش منو مثل بابام ول کن 

منه خنگ منه احمق گول هیکلش قیافش رو خوردم تو ۱۷ سالگی به زور ازدواج کردم حتی نمی دونستم پسر داییمه 

وقتی که ۲ ماه از نامزدی گذشت رفتیم خونمون اولین شب عروسی مون رو خوب گذروندی که روزس اومد خونه و کتکم زد اوقدر کتکم زد که همسایه اومدن نجات دادن بعدش که اومدم پیش  بابام دایم اومد گفت الان شدم حساب حساب کاکا برادر 

الانم که طلاقم نمیده میگه دوستت دارم 

منم بی تکلیف موندم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم چرا ها ولی نمیتونم باور کنم مگه داییت خره بیاد دختر دشمنش و بگیره نهایت باهات دوست میشد شکنجه ات میداد بعدم مادرت هرررر چی ام باشه با دخترش اینکار و نمیکنه حالا اینا هیچی بعد چجوری باهاش عروسی کردی نمیدونستی پسر داییته😐😐😐بابات چجوری رضایت داد؟؟اونکه میدونست پسر داییته از همون دو تا خط اولت فهمیدم میخوای یه داستان خیالی تعریف کنی خصوصا که گفتی اینجا رو دوستم معرفی کرده خیلی اینجا جای خوبیه😐😐😐