2777
2789

کدو سبز رو بشور پوست بگیر حلقه حلقه کن بذار فریزر ، میتونی حتی سرخ هم کنی بعد بذاری فریزر

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدو سبز بعضیا بخار پز میکنن تو ماست میریزن

کدو حلوایی اون نارنجی ها هم اب پز میکنن تو ماست میریزن

ولی خام ریز ریز هم میکنیم فریزری میکنیم برای آش یا ته چین کدو حلوایی غذای محلی شمال هست

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
میگم اشکال نداره سرخ نکنم؟

نه من سرخ کردم تا حالا مشکلی نبوده 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

کدو سبزهارو اگر ریز و قلمی هستند تهش رو بزن و همینطور با پوست و درسته  سرخ کن و فریز کن . 

کدو حلوایی رو سخته پوست کندنش.. تکه تکه کن و فریز کن ، هر بار میتونی چند تکه اش رو با ته استکان آب و کمی کره بپزی ..آبش که تبخیر شد بهش دارچین بپاش و بزار کاراملی طور بشه و بعد داغ داغ با بستنی وانیلی یا سنتی سرو کن .‌ پوست کنده است رو هم میتونی داخل سوپ یا به عنوان ته دیگ استفاده کنی . 

کدو سبز بعضیا بخار پز میکنن تو ماست میریزن کدو حلوایی اون نارنجی ها هم اب پز میکنن تو ماست میریز ...

گلم هم سفیدن هم زردن گرد هستن. ریز کنم یا مثل خیار نصف کنم بزارم فریزر . بعد میگم تو چا غذا هایی میریزن؟