2777
2789

فکر نمیکردم انقدر همه بی اعتماد باشن😂🥲

الان اینجا کم کم میگم فقط تایپ کرده آماده نیس صبر پیشه کنید

اونجا نگفتم چون نمیخواستم پربازدید شه یه وقت آشنا ببینه اون حسابم چیزای شخصی زیاد داشت😁

(کسایی که خبر ندارن، من ۱۲ کیلو کم کردم تو سه ماه بدون رژیم سختی و حتی الان که خیلی رعایت نمیکنم برنگشته حالا میخوام تجربمو بگم شاید به یکی کمک کرد)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین چیزی که به نظرم مهمه اینه که خیلی ذهنتون مدام درگیر کاهش وزن نباشه

وقتی رژیم میگیرین و طبق یه برنامه پیش میرین مدام ذهن و ناخودآگاهتون درگیر اینه که اینو بخور و اونور نخور

و وقتی شما از یه چیزی خودتونو منع میکنین باعث میشه بیشتر به سمتش کشیده بشین

برای همینه که آدمایی که اضافه وزن دارن انقدررر هوس بستنی و شیرینی و.. میکنن

پس دنبال یه روتینی هستیم که دیگه درگیر نباشیم..فقط سبک زندگیمون باشه و چیزی رو منع نکنیم از خودمون

حالا کاری که کردم

اول کالری تثبیتم رو حساب کردم، برای من شد ۲۴۰۰

بعد یه حدود کالری مشخص کردم برای اینکه تقریبا هرروز انقدر کالری دریافت کنم..من گذاشتم ۱۷۰۰..یعنی ۷۰۰ کالری کمتر از تثبیت

بعد این ۱۷۰۰ کالری رو بین وعده ها تقسیم کردم..مثلا من صبحونه و شام ۴۰۰ بود..ناهار ۵۵۰..و میان وعده ها ۳۵۰

حالا اومدم حساب کردم که مثلا با ۴۰۰ کالری هر نوع صبحونه چقدر میشه..و همینطور برای بقیه وعده ها

ولی فقط دیدم و آشنا شدم همین

قرار نبود دقیقا طبق اونا عمل کنم..فقط قرار بود یه ذهنیت داشته باشم که بدنم چقدر نیاز داره

دیگه به لیستی که نوشتم نگاه نکردم و غذاها رو تقریبی میخوردم و این تبدیل به یه عادت و سبک زندگی شد برام

چون وقتی شما خیلی حساس باشین رو مقداری که میخورین و بخواین هروقت هرچی میخورین داخل برنامه وارد کنین بعد از یه مدت خسته میشین و ول میکنین

کنار این سعی میکردم عادتای خوب ایجاد کنم

مثلا حتما هرروز کنار ناهار و شام سالاد میخوردم

یا خیار و هویج میذاشتم جلو چشمم تا وقتی گشنم شد اول اینا رو بخورم

خونه رو از غذاهای ناسالم پاک کردم

ورزش کردم

و خودمو از چیزی منع نکردم

من قبلا که رژیم میگرفتم هرررشب بشدت هوس بستنی و.. میکردم ولی الان حتی یادم نیست که آخرین بار کی بستنی خوردم

نه اینکه جلوی خودمو گرفته باشم..فقط چون منع نکردم از خودم باعث شد که اصلا فکرم سمتش نره