2777
2789
عنوان

مامانم بخم گفت بی حیا پدرمادربد😔

967 بازدید | 40 پست

سلام من نامزدم 

چندشب پیش نامزدم اومده بودخونمون باهم تواتاق من بودیم

باهم میخندیدیم و پاسوربازی میکردیم گه گداری هم شوخی میکردیم باهم فردا صبح رفته بودیم واسه وام توبانک مامانم جوری دادزدسرم و شخصیتموخوردکرد که اشکم درومد‌...

اومدیم بیرون گفتم چرااونجوری کرد گفت حال بابات از دوتاتونم بهم میخوره کثافتای بی حیا رفتی تواتاق اونجوری میخندی لوندی میکنی خجالت نمیکشی نمیگی بابات صداتومیشنوه؟؟؟واقعا خوردشدم واقعاااا...

اخرشم گفت خداکنه زودوامت جورشه بری از شرت خلاص شم رفتی دیگه دور و ور خونه ی من نمیپلیکی الانم رفتن مسافرت به من نگفتن اصلا جوری رفتار میکنن انگار من وجود ندارم 

همه چی واسه من شده عیب زشت ....خسته شدم دیگه‌...

احساس اضافی بودن میکنم😔😔😔

هوووف چی میشدمنم ی مامان بابای مهربون داشتم ک بهم توجه کنن 

هرموقه نامزدم میادخونمون اینا دعوا راه مینازن انگار شوهر کردن جرمه بابامم همش میکوبه توسرم میگه هاک تو سرت شوهر کردی ولی دلیل اصلی ازدواج من اذیتا و کتکا و گیر دادن سر هیچ و پوچ اونا بوده با اینکه همسرم خیلی مرد خوبیه و ماهه❤....نمیدونم مشکلشون چیه بعضی وقتا احساس میکنم منو از تو جوب پیداکردن😭

حالم خیلی بده خیلی گریه کردم ینی خندیدن جرمه هرکی بانامزدش بخنده عیبه و زشته حالا خودشون تونامزدی سختی کشیدن مام باید عذاب بدن

این اولین کارش نیست واقعابعضی موقه ها مامانم ی حرفایی میزنه من دلم میخواد آب شم زمین بازشه برم توزمین از بس مامان بابام منحرفن و....فقط میتونم بگم اگه پیر شدن حتی ی سر سوزنم به دادشون نمیرسم چون از بچگی یادمه حتی سر تی وی نگاه کردن هم کتک میخوردم و مامانم موها و پوست سرمو با ناخوناش میکند حتی وقتی هیجده سالم بود با داداشم کل کل کردم یه بحث خیلی ساده و اروم بود و تقصیر داداشم بود ولی اون اومد توی جمع بین دخترداییام که همیشه حسودیمو میکنن و دلشون خنک شد منو کتک زد خیلی ام بد میزد جوری که رو کف حال التماس میکردم فقط بسته😔خدا جوابشو بده انشالله من ک کاری از دستم برنمیاد زور اونا بیشتر از منه

خلاصه که دوستا نمیدونم دیگه چیکارکنم اگر کسی مشکل مشابه داشته کمکم کنه

خوب اگر پاسور  ...بیاین  تو حال بازی  کنین  یا در اتاق باز

بزارین  خوب

یعنی  چی

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواح کردی برو فقط فرار کن

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

حرف و رفتارهای پدر و مادرت زشته 

اما فعلا داری تو خونشون زندگی میکنی یه ذره باهاشون کنار بیا تا بری خونه خودت 

سعی کن یکم رعایت کنی اگه دعوا میشه برید بیرون برید خونه نامزدت که راحت باشید 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

عیب نداره فدای سرت

فعلاً تا خونه پدر مادرتی کاری که بدشون میاد نکن

تا بری خونه‌ی خودت راحت بشی

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

خوب اگر پاستوره  ...بیاین  تو حال بازی  کنین  یا در اتاق باز بزارین  خوب ...

😐اصن بخوان کاریم انحام بدن ب پدر مادرش چ زبطی داره؟

نامزدشه دیگه پسر تو کوچه نیست ک

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

وقتی میفهمی حساسه چرا رعایت نمیکنی میری خونه شوهر دلت میخواد صبح تاشب لخت بگرد دهنتو تا گوشات تز خنده چاک بده ولی برای ارامش و حیای خودتم شده خونه مادرت رعایت کن لطفا😑😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

شاید دختر واقعیشون نیستی این کارها رو میکنن

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️