2777
2789
عنوان

مامانم بخم گفت بی حیا پدرمادربد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 40 پست

عزیزم فقط یه توصیه زودتر عروسی کن همین من مکافات تورو داشتم .....

زیاد بعد عروسی نیا خونه بابات خودشون یعد منت می کشن ...

این ده پنجاه یعنی پدر ماداری ما کلا افکارشون زیر خط فقر من هنوز با افکار بابام مشکل دارم گاهی زبونی بحثمون می شه...

فکر می کنن عقل کل هستن اشکال نداره آروم باش زودتر عروسی کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزایی که میدونی ناراحت میشن رو حتماً رعایت کن

همین چن وقتی که خونه باباتی رعایت کن

بعداً که بری خونه خودت اوضاع روبراه میشع

اخلاق اونا هم خوب میشه

سعی کن زیاد توقعات مالی و این جورچیزا نداشته باشی که اعصابشون خورد بشه  جور دیگه تلافی کنن

سعی کن آروم باشی و مدارا کنی

چرا براش فکر الکی درست میکنی؟ مامان ایشان هم آدمه و خطا داره

یعنی از اول بچگی تا الان باید خطا کنه یعنی باید اینجوری به دختر خودش حسودی کنه کتکش بزنه 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

بعضی خونواده ها حساسن حتی این دوره  

من خودم  اون زمان ازدواج کردم 15-16سال پیش 15سالم بود بچه اول بودم  خونوادم سنتی ازدواج کردم  حساس بودن حتی نباس جلوشون دست هم می‌گرفتیم 😐😐 چون خواهر برادر کوچک هم داشتم خواهرم دوسال از من کوچیکتر بود برادرم هفت سال 

دوسه سال بعد خواهرم ازدواج کرد  با عشقش  ازدواج کرد همه قوانین سر اون برداشته شد  

سر ازدواج برادرم  هم همانطور  هم قوانین برداشته شد 😁😁😁😁فقط سر من بروز نبودن شاید هم چون بچه اول نبودم نمی‌خواستن رو بدن 😁😂😂😂😂 البته اون ازدواج اولم بود همون بهتر رو ندادن  😌😉

سر ازدواج دومم گفتن با عشق ازدواج کن  و بروز بودن سرم  وکاملا ازدواج موفقی بود شکر خدا 😍😍😍😍🤗🤗

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 

من عقد بودم روم نمیشد بریم اتاق 

اگر هم می‌رفتیم درو باز مبذاشتم 

کلا خیلی رعایت میکردیم 

چون خانوادم حساس بودن

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

عزیزم درکت میکنم

مامان منم خیلی تیکه بارم میکنه دارم جدا میشم با پسرم اینجام خیلی اذیت میشیم اما چاره ندارم

اونروز میگفت دختر فلانی شوهر کرده الان خوشبخته خاک تو سر تو بااین شوهرکردنت رفتی بایه اضافی هم برگشتی

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
😐اصن بخوان کاریم انحام بدن ب پدر مادرش چ زبطی داره؟ نامزدشه دیگه پسر تو کوچه نیست ک

پس حرمت  حیا چی میشه....حداقل بی صدا انجام بدن  کسی جلوشونو  نگرفته....درضمن این  چیزا ...برا خلوت  دو نفره اس...نه در جای که کسی دیگیم هست....صداشونم  بلند میکنن

عروسی شونو بگیرن  برن خونه خودشون  هر چقدر میخان ...کاری کنن

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم

خیلی بده اینطور 

عموم و خانمش نامزد عقدی بودن باینکع دختردایشش میشد 

قصیه مال خیلی سالهای پیش

ازبس پدرخانمش اذیت میکرد هی میگفت حق نداره داماذ بیاد ازاین حرفا دخترشون خیلی کتک میزدن 

زنعموم حامله شد از عمد تو نامزدی ..مجبور شدن سریع عروسی بگیزن😄😄😄عموم میگفت از عمذ این کار کردم تا بفهمه

یا  ودود ...
پس حرمت  حیا چی میشه....حداقل بی صدا انجام بدن  کسی جلوشونو  نگرفته....درضمن این &nbs ...

خندیدن با شوهر میشه گناه و حرمت و حیا

نگید توروخدا

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
خندیدن با شوهر میشه گناه و حرمت و حیا نگید توروخدا

شما از کجا میدونی  خندیدن  بوده...ازکجا؟؟؟؟خود اسی گفت  خوشی هم  بوده درضمن ....اسی از جانب خودش میگه...پدرش  از جانب خودش  برداشت  میکنه.....

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
شاید دختر واقعیشون نیستی این کارها رو میکنن

نمیدونم چند سالته و بر چه اساسی این حرف میزنی ولی قطعا میدونم از سر نااگاهیته !

دختر واقعی‌شون نباشه یعنی فرزندخوانده 

فرزندخوانده ها و خانواده های فرزندپذیر لااقل از ۹۰ درصد کاربرهای این سایت زندگی بهتر و مرفه تری دارن 

شرایط فرزندخواندگی رو ببین این همه شرایط فقط یه موردشه!!!

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
خوب واقعا یه مادر چطوری دلش میاد با دخترش همچین رفتاری کنه تعجبم واقعا مامان من طلا هس اینو عشقمم گف ...

یعنی چی ؟ چه ربطی داره ؟ 

دارم میگم اینکه میگی دختر واقعی‌شون نیستی از ریشه حرف اشتباهیه 

فرزندخوانده ها نسبت به بچه های زیستی زندگی بهتری دارن !

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
نمیدونم چند سالته و بر چه اساسی این حرف میزنی ولی قطعا میدونم از سر نااگاهیته ! دختر واقعی‌شون نباش ...

واقعا چطوری یه مادر میتونه همچین رفتاری رو با دخترش کنه واقعا تعجب آوره 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️