2777
2789
عنوان

نوزاد 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 45 پست

من برای پسرم  روغن کرچک مالیدنی گرفتم دور نافش  می‌مالیدم یعنی از اون به بعد شبها خوابید تو مرکز بهداشت  به من یاد داده بودن 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره چند شب بود از ساعت ۱۰ شروع میکرد تا ۶ صبح اما حالا روز ها هم بهش اضافه شده 

شیر خوب میخوره؟یا موقع شیرخوردن هم بی‌قراری میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

ی چیز طبیعیه حقم داری شنیدن گریه بچه وقتیم نتونی ارومش کنی ادمو کلافه میکنه صبور باش این دوره باید بگذرونی بیشتر سی کن کنار خانوادت باشی ک کمکت کنن بچه هر سنی باشه گریه هاشو داره دخترم الان 1سال و 8 ماهشه ایقد گریه کرد هرکاریش کردم اروم نمیشد اخرش خوابش برد از خستگی 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!
اره چند شب بود از ساعت ۱۰ شروع میکرد تا ۶ صبح اما حالا روز ها هم بهش اضافه شده 

عزیزم ببین اگه شیر خودتو میخوره باید خیلی چیزارو حذف کنی از غذات بگم چیا؟ 

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

اول گوشاشو چک کن دماغتو کنار گوشاش ببر بو کن ببین یه بوی بد ملایم میده یعنی گوشش درد داره کار دیگه ایی که میتونی بکنی دهنتو کنار گوشش بگیر اروم بگو شششش ببین اروم میشه یعنی درد داره برای دلدردش یه بالشت بزار بچرو روی دلش بخوابون اروم اروم از کناره های دلش با روغن ماساژ بده طرف پایین اروم بشه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
بچتون غذامیخوره خوب؟ ما نزدیک بهم زایمان کردیم

اِ خوبی؟

فکر کنم یادمه یه چیزایی

نه خیلی خوب،در کل بدغذاست

همین بدغذاییش خیلی رو مخمه،

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
اِ خوبی؟ فکر کنم یادمه یه چیزایی نه خیلی خوب،در کل بدغذاست همین بدغذاییش خیلی رو مخمه،

ممنون 

اره ازمنم قبل یکسالکی خوب غذا میخورد الان همه رو تف میکنه یا اصلادهنشو بازنمیکنه