2777
2789
عنوان

نوزاد 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 45 پست
 بله کولیک اید داده 

ببین داروی کولیک در کل واسه خیلی بچه‌ها جواب نمیده اصلا

با یه پارچه نخیِ سبک ،قنداقِ نرمش کن،تو بغلت بچرخون آروم میشه

حتی میتونی همونجوری بخوابونیش،چون الان فعلا غلت و اینا که نمیزنه

بعدم اینکه صدای سشوار هم خوبه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون  اره ازمنم قبل یکسالکی خوب غذا میخورد الان همه رو تف میکنه یا اصلادهنشو بازنمیکنه

اینم فقط یکی دو ماه اول نسبتا خوب خورد

چون می‌خوابید بهش فرنی نرم میدادم

دیگه از وقتی خزید و شروع به ۴ دست و پا رفتن کرد،کلا کن فیکون شد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

در کل بد نیست ن ارومه ن گریه میکنه ولی وقتی دل درد میگیره یه لحظه هم اروم نمیشه صدای هر چی هم ک براش بزاری فایده نداره یعنی انقد صدای خودش زیاد هست ک صدای سشوار به چشم نمیاد

باآب قاطی کن سرساعتی ک دکترگفته بهش بده الان دلدرداشون شروع میشه تادوسه ماه دیگه خوب میشه بایدبهش بد ...

امروز با شیر قاطی کردم بهش دادم ولی میده بیرون 

اول گوشاشو چک کن دماغتو کنار گوشاش ببر بو کن ببین یه بوی بد ملایم میده یعنی گوشش درد داره کار دیگه ا ...

گوش هاشو  همون اول به خاطر زردی کمی ک داشت حجامت کردیم به خاطر همین گفت فعلا تا چند وقت گوش درد نمیگیره 

گوش هاشو  همون اول به خاطر زردی کمی ک داشت حجامت کردیم به خاطر همین گفت فعلا تا چند وقت گوش درد ...

باسنشو باز کف دستت قفسه سینشم با کف اون دستت اروم اروم یکم خمش کن به طرف پایین تکونش بده پهلوهاشو ماساز بده حتما حتما تو پتو جابه جاش کن نزار خیلی بچه رو بالا پایین کنن جونش دردمیاد 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
کاش بچه منم خیلی زود سه چهار ماهش بشه 😢😁

یکبار هم روغن کرچک رو استفاده  کن توکل به خدا 

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))