بچم ۱ ماهشه... یک هفته ای هست ک شروع به گریه های خیلی بد کرده..دستاشو مشت میکنه و پاهاشو جمع میکنه تو دلش دکتر هم بردم میگه چیزی نیست شاید کولیک داره ک خیلی هم کمه... دارو داد ولی نمیخوره چون یکم تند و بد مزه است...خسته شدم خیلی بد جور گریه میکنه😔 شما ها واسه کولیک نوزادتان چیکار کردین ؟؟واقعا خستم دیگ... دلم واسه خودش هم میسوزه اخه از بس گریه میکنه چونش میلرزه و صورتش زرد میشه و خسته 😪😪
ببین داروی کولیک در کل واسه خیلی بچهها جواب نمیده اصلا
با یه پارچه نخیِ سبک ،قنداقِ نرمش کن،تو بغلت بچرخون آروم میشه
حتی میتونی همونجوری بخوابونیش،چون الان فعلا غلت و اینا که نمیزنه
بعدم اینکه صدای سشوار هم خوبه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ممنون اره ازمنم قبل یکسالکی خوب غذا میخورد الان همه رو تف میکنه یا اصلادهنشو بازنمیکنه
اینم فقط یکی دو ماه اول نسبتا خوب خورد
چون میخوابید بهش فرنی نرم میدادم
دیگه از وقتی خزید و شروع به ۴ دست و پا رفتن کرد،کلا کن فیکون شد
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
در کل بد نیست ن ارومه ن گریه میکنه ولی وقتی دل درد میگیره یه لحظه هم اروم نمیشه صدای هر چی هم ک براش بزاری فایده نداره یعنی انقد صدای خودش زیاد هست ک صدای سشوار به چشم نمیاد
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))