2777
2789
اره هدفم فیزیوتراپیه،سالای پیش در حد رشته. های پرستاری و هوشبری یا فرهنگیان اوردم ولی بخاطر فیزیوترا ...

اهان تلاش کنی این دو هفته رو کنکور بزنی میرسی... فقط باید با امید و بدون استرس تلاش کنی

موفق میشی رفیق    حتی اگه ۱ درصدم نشد بازم رشته های خوب دیگه ای هم هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان تلاش کنی این دو هفته رو کنکور بزنی میرسی... فقط باید با امید و بدون استرس تلاش کنی موفق میشی ر ...

مرسی از روحیت❤️اره رشته های خوب زیادن اگه امسال اوردم که هیچی اگه نیاوردم دیگه رشته های دیگه رو حتما امسال میرم،شما هم به هدفت میرسی حتما، فقط باید کم نیاریم و به خودمون امید داشته باشیم 😍

ایشالا بهش میرسیببیی😍امسالم که ظرفیتش زیاد شده خیلی احتمال قبولیش بیشتر شده😍

اره خداروشکر ظرفیتش رو بالا بردن😊ولی خیلی ناامید شدم اخه... دیگ نمیتونم مث قبل بخونم با اینکه کلی رو خودم کار کردم بابا عب ندارع گذشته گذشته رفته و برنگشته ولی بازم نشد... ایشالا فردا آخرین آزمون خرداد بدم بعدش بیام شروع کنم بع کنکور زدن

اره خداروشکر ظرفیتش رو بالا بردن😊ولی خیلی ناامید شدم اخه... دیگ نمیتونم مث قبل بخونم با اینکه کلی ر ...

منم دوهفته پیش یدفعه تاریخ تقویم رو که دیدم بدجور  استرس گرفتم طوری که تا دوروز نتونستم درس بخونم ولی سعی کردم به خودم مسلط شم چون پارسال هم همین استرس کار دستم داد…دیگه ظرفیت وقتی رفته بالا قبولیش امسال عالی میشه