هاننن مدیر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 6209 عنوان کاشت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 3086 بازدید | 20 پست سلام خانمامن میخام کاشت جنین انجام بدم براتعیین جنسیت متاسفانه نمیدونم چجوری بایداقدام کنم وپیش چه دکتری برم ممنون میشم راهنمایی کنیدخرم آبادزندگی میکنم 1401/03/27 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasii_am عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 668 سلام میتونی شماره تلفنش بهم بدی شرمنده خودم نتونستم گیرش بیارم تو نت بود دیگر مپرس از من نشان،کز دل نشانم میرود.... یاسمن_۷۰هستم
هاننن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 6209 . چرا بدش بیاد پولشو میگیره اتفاقا من بیمارستان عرفان رفتم برا انتقال حنین یه خانمه همزمان بامن اومد ... براخودتونم خانم ایازی انجام دادکارش خوب هست؟
yasii_am عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 668 براخودتونم خانم ایازی انجام دادکارش خوب هست؟ خودم نه ولی یکی از دوستام انجام داد نتیجه گرفت. دکتر خوبیه تو بهترین بیمارستان تهران کار میکنه دیگر مپرس از من نشان،کز دل نشانم میرود.... یاسمن_۷۰هستم
هاننن مدیر استارتر عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 6209 خودم نه ولی یکی از دوستام انجام داد نتیجه گرفت. دکتر خوبیه تو بهترین بیمارستان تهران کار میکنه ببخشیدتوروخدامن کسی نیس دراین موردباهاش حرف بزنم مزاحم شما میشم شمااطلاع نداریدمراحلش چندماه طول میکشه؟؟
yasii_am عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 668 ببخشیدتوروخدامن کسی نیس دراین موردباهاش حرف بزنم مزاحم شما میشم شمااطلاع نداریدمراحلش چندماه طول میک ... یکی دوماه طول میکشه تا انتقال جنین بعد اگه باردار شی نه ماه بعد زایمان میکنی کلا مراحلش دوماه تقریبا... دیگر مپرس از من نشان،کز دل نشانم میرود.... یاسمن_۷۰هستم