2777
2789
عنوان

کاشت جنین

3081 بازدید | 20 پست

سلام خانمامن میخام کاشت جنین انجام بدم براتعیین جنسیت متاسفانه نمیدونم چجوری بایداقدام کنم وپیش چه دکتری برم ممنون میشم راهنمایی کنیدخرم آبادزندگی میکنم

تو نت سرچ کن پزشک های ناباروری شهرتون رو پیدا کن برو.  یا از متخصص زنان بپرس معرفی میکنن بعد میری سونو و اینا میگیرن و خودشون میگن چیکار کنی 

دیگر مپرس از من نشان،کز دل نشانم می‌رود....                       یاسمن_۷۰هستم  

میتونی بری مرکز ناباروری. روند کارو بهتون میگن. اونجا چند دکتر هست میتونین تحقیق کنین و دکترتون رو انتخاب کنین

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت سرچ کن پزشک های ناباروری شهرتون رو پیدا کن برو.  یا از متخصص زنان بپرس معرفی میکنن بعد می ...

ممنونم خودتون انجام ندادید یاکسی وننیشناسیدانجام داده باشه

من خودم آره انجام دادم ولی برا تعیین جنسیت نبود . مشکل باروری داشتم 

مام انجام دادیم. تعیین جنسیت نکردیم. همسرم مشکل داشت مجبور شدیم. اما برای تعیین جنسیت هزینه میگیرن و داخل آزمایشگاه جنین شناسی کاراشو انجام میدن و نتیجه رو بهتون میگن. 

ممکنه حین کار جنین هاتون از بین برن. گرید داره کیفیت جنین ها. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
مراحل کاشت سخته میگن خیلی اذیتی داره

نه زیاد، اول سونو و آزمایش میگیرن بعد دارو بهت میدن تا تخمدان تحریک بشه و میری برای پانکچر یه بیهوشی سبک و از تخمدان هات تخمک هارو بیرون میکشن و با نمونه اسپرم شوهرت جنین تشکیل میدن و تو آزمایشگاه جنین های پسر رو بر میدارن وارد رحمت میکنن دیگه بعدش باید استراحت باشی و دارو مصرف کنی تا نتیجه بارداری مثبت بشه. 

یه دکتر خوب میشناسم بروجردیه هم بروجرد کار میکنه هم تهران اسمش یادم نمیاد متاسفانه. اگه پیدا کردم بهت میگم

یه دکتر خوب میشناسم بروجردیه هم بروجرد کار میکنه هم تهران اسمش یادم نمیاد متاسفانه. اگه پیدا کردم به ...

دکتر مریم ایازی 

تعیین جنسیت هم کارمیکنه اخه شنیدم اگه بری دکتربگی تعیین جنسیت میخام بدشون میادوبهت حرف میزنن

. چرا بدش بیاد پولشو میگیره اتفاقا من بیمارستان عرفان رفتم برا انتقال حنین یه خانمه همزمان بامن اومد اونم تعیین جنسیت داشت همین دکتر ایازی براش انجام داد