mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 عنوان کیا پسر ۵ یا ۶ ساله دارن میشه بیایین 851 بازدید | 18 پست سلام چه کلاسی میزارید پسر من ژیمناستیک میرفت دوست نداشت الان میخوام فوتبال بنویسم خوبه فوتبال؟ یا رزمی بنویسم چون علاقه و استعدادش مشخص نیست دوستدارم بزارم ببینم تو چی استعداد داره و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳 1401/03/27 | 12:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_نرگس_1 عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 2068 بزارین بچگی کنه گلمکودکی برنمیگرده عزیزم من حسرت کودکیمو دارمازبس همیشه باشگاه بودم مهربونم
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79393 کاراته میرفت یه مدت کرونا شدید شد چن ماه نرفتباز از فردا قراره بره انشاالله خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 بزارین بچگی کنه گلم کودکی برنمیگرده عزیزم من حسرت کودکیمو دارم شما از من مادر دلسوز تر نیستی گلممن میخوام بچم تفریح سالم داشته باشه مگه شکنجش کردم؟بده میخوام استعداد بچمو پیدا کنم؟ و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳
mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 کاراته میرفت یه مدت کرونا شدید شد چن ماه نرفت باز از فردا قراره بره انشاالله خوبه کاراته؟ چیزی یاد گرفته؟ و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳
گل_نرگس_1 عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 2068 شما از من مادر دلسوز تر نیستی گلم من میخوام بچم تفریح سالم داشته باشه مگه شکنجش کردم؟ بده میخوام ا ... آها باشه عزیزم ببخشید هرچی دوست دارین
mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 منم میخواستم ژیمناستیک بفرستم بنویس خوبه واسه شروع ولی پسر من علتقه نداشت دیگه نبردمش که زوری نباشه و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79393 خوبه کاراته؟ چیزی یاد گرفته؟ الان کمربند زرد گرفتهبچه باید یه ورزش رزمی مث کاراته یا دفاع شخصی یا کشتی بره حتمابدنش ورزیده میشه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 آها باشه عزیزم ببخشید هرچی دوست دارین قربونت عزیزم اخه این حرفا درست نیست بچه ها پای تبلتو گوشی هلاک شدن کودکی بچه ها ما هم داره خراب میشه و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳
mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 الان کمربند زرد گرفته بچه باید یه ورزش رزمی مث کاراته یا دفاع شخصی یا کشتی بره حتما بدنش ورزیده می ... چه خوب الان تو این سن قبولش میکنن پسرمو ببرم؟ و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳
گل_نرگس_1 عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 2068 قربونت عزیزم اخه این حرفا درست نیست بچه ها پای تبلتو گوشی هلاک شدن کودکی بچه ها ما هم داره خراب میشه آره واقعا گلم😔ممنونم عزیزم😊
mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 آره واقعا گلم😔 ممنونم عزیزم😊 امیدوارم از من به دل نگرفته باشی😇 بچگی یعنی تفریح و شادی اونم در جهت مناسب امیدوارم خوشبخت باشی جوونی خوبی داشته باشه هر چند که جوونیمم داره هدر میشه و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79393 چه خوب الان تو این سن قبولش میکنن پسرمو ببرم؟ اره عزیزم پسر من متولد فروردین ۹۶ هس از ابان پارسال میرهتازه پسر کوچیکم هم احتمالا بنویسمش ۲سال و ۹ماهشهمنتها پارسال که پسر بزرگم میرفت،این پوشک بود،قبولش نکردنالان اگه خودش خوشش بیاد مینویسمش حتما خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
mahakbanoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 اره عزیزم پسر من متولد فروردین ۹۶ هس از ابان پارسال میره تازه پسر کوچیکم هم احتمالا بنویسمش ... چه خوب پسر منم ۹۶ خردادیه شهریه چقدر میدی؟ و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳