همیشه از خیانت مردها گفتن چه تو زندگی زناشویی چه رابطه دوستی ولی ایا کسی بوده که به شوهرش خیانت کرده باشه و یا به دوست پسرش ؟خب خیانت از طرف زن ی چیز خیلی سنگینیه به نظرم. اگه اینکارو کردین دلیلتون چی بوده؟راستش من دارم پایان نامه مینویسم ممنون میشم کمکم کنید
سلام عزیزم ببین اول باید خیانت رو بدونی اصلا یعنی چی و چطوری پیش میاد و باورت رو نسبت به این موضوع کمی تغییر بدی بعد هم تحلیل کنی این پستی که لینکش رو برات میفرستم رو ببین حتما فرجام جعفرپور تنها مشاور ی هست که انقدر واضح جواب سوال یک نفر رو در پیجش داده راجع به خیانت
دوستان ببخشید دورازجون شماهایه خانمی که میادزندگیه یه خانواده روبه هم میریزه به هردلیلی کثیف ترازاون ادم نیست که به همجنس خودش خیانت میکنه اخه شمادل ندارین بچه ندارین فرض کنین یکی بیادوبه زندگی دخترتون گندبزنه تصورکنین البته فک نکنم واسه همچین زنا یامادرا حس مادری کارسازباشه ببخشید اخه همه جاخیانته گفتم خودموخالی کنم
ب ا خودت متاسف باش اگه بده جرا از دیگران میپرسی . خب خودتم بگو یعتی مریم مقدس هستی و از این کارها نک ...
عزیز من. من موضوع پایان نامه ارشدمه .خانواده و تعهدات خانوادگی .ی سری پرسشنامه هست که تا به حال خیانت کردی یا نه ولی این پرسشنامه ها باید جامعه آماری بزرگتری داشته باشه اومدم اینجا بیان کردم