2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 34 پست

سلام عزیزم ببین اول باید خیانت رو بدونی اصلا یعنی چی و چطوری پیش میاد و باورت رو نسبت به این موضوع کمی تغییر  بدی بعد هم تحلیل کنی این پستی که لینکش رو برات میفرستم رو ببین حتما فرجام جعفرپور تنها مشاور ی هست که انقدر واضح جواب سوال یک نفر رو در پیجش داده راجع به خیانت 

https://www.instagram.com/tv/CBgNXoKlf_y/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

دوستان ببخشید دورازجون شماهایه خانمی که میادزندگیه یه خانواده روبه هم میریزه به هردلیلی کثیف ترازاون ادم نیست که به همجنس خودش خیانت میکنه اخه شمادل ندارین بچه ندارین فرض کنین یکی بیادوبه زندگی دخترتون گندبزنه تصورکنین البته فک نکنم واسه همچین زنا یامادرا حس مادری کارسازباشه ببخشید اخه همه جاخیانته گفتم خودموخالی کنم

خداروعشقه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من این کار به ذهنمم خطور نکرده .ولی وقتی ببینم‌ کسی کمک میخواد واس درسش هر کاری از دستم بر بیاد میکن ...

اره خب خیلییی سخته بلاخره عذاب وجدانش ومهمترازاون گفتنش بشماو به همه ابروی خودشو برده درصورتی ک خدا ابروشو نبرده

لایک نکنید                      
ب ا خودت متاسف باش اگه بده جرا از دیگران میپرسی . خب خودتم بگو یعتی مریم مقدس هستی و از این کارها نک ...

عزیز من. من موضوع پایان نامه ارشدمه .خانواده و تعهدات خانوادگی .ی سری پرسشنامه هست که تا به حال خیانت کردی یا نه ولی این پرسشنامه ها باید جامعه آماری بزرگتری داشته باشه اومدم اینجا بیان کردم 

نه نمیگن من خودم هزاران بار تگره بااقایون چت کردم بلاخره اینم خیانته دیگه🤦‍♀️اگ بدرداسی میخوره این ...

افرین به شهامتت ولی خواهرمن بامتاهلاکاری نداشته باشین برین سمت مجردا ♥

خداروعشقه
افرین به شهامتت ولی خواهرمن بامتاهلاکاری نداشته باشین برین سمت مجردا ♥

چقد بد بود لحنت مگه من ۲۴ی چت میکنم اون موقع ک تازه تلگرام اومده بود و میگم خانم جلسه مذهبی  پاک وبی گناه بقول خودت باشهامت حالاتوبگو 

لایک نکنید                      
برا خودت متاسف باش اگه بده جرا از دیگران میپرسی . خب خودتم بگو یعتی مریم مقدس هستی و از این کارها نک ...

یعنی هرکی این کارو نکرده مریم مقدسه؟؟ 

خیلی واستون عادیه‌ انگار😐😂

من باهات قهرم ولی خب تنها ترین آدم این شهرم...:)ی دل میگه ک برگردم یه دل میگه با بدبختی و تازه تورو ترک کردم.... :)