2777
2789
عنوان

اوپرا

| مشاهده متن کامل بحث + 11892 بازدید | 192 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز خوبید؟

من برای انتخاب یه نمایشنامه ای به کمکتون نیاز داشتم

مشکلی نداره تو این تاپیکتون سوالم رو مطرح کنم ؟ 

سوال اکثریت🤗=متولد ۸۶ نیستم !                                             With you
بله من هم دیدم اون تاپیک رو .  اما حرفم اینه اگر صحبت در مورد مذهب و حجاب و ماکارونی و گرانی م ...

اپیکور عزییییییییییرم‌جواب بده لدفا🥺🥺🥺🥺

کاربری  سال ۹۷ من بی جهت تعلیق شد، بخاطر بحث با یک احمق و حرف حق زدن! 

سلام اسی ببخشید یه سوال برام پیش اومد ...

تا جایی که شما اطلاع داشته باشید اوپرا دارای فرزند هستند؟

هر کاری کردم نشد تاپیکاشو پیدا کنم که از خودش بپرسم☹☹☹

سلام زیبا🌹  در خدمتت هستم ❤️

سلام 

وقتتون بخیر 🍀🍀

من به بازیگری و مجری گری علاقمندم اینطورم نیست که بگم به خاطر زرق و برق این رشته هاست 

من تو تایمای تفریح و استراحت بین درس خوندن با خواهرم 

صدامونو ضبط میکنیم یکی مجری یکی مهمان 

یک داستان کوچک مینویسیم اجرا میکنیم 

دیالوگ فیلمها رو حفظ میکنیم و صدای تلوزیونو قطع میکنیم و به جاشون حرف میزنیم و اصلا خسته نمیشیم و انرژی میگیریم ازین کار 

ولی خوب چندتا مشکل هست 

ما تهران نیستیم رشتمم هنر نیست و خانواده مخالف نیستن ولی میگن فضاش خوب نیست یا اینکه شنیدن میگن به پول و پارتی نیازه یا کسی تو خانواده که این مسیرو رفته باشه تا بتونه بهت کمک کنه 

الان کسایی که واقعا علاقه دارن به این رشته و این مشکلاتو دارن باید چیکار کنن 

مثلا من باید رشته هنر و بخونم و برم دانشگاه یا کلا بیخیالش بشم درس خودمو بخونم 

ممنون از وقتی که میزارین ⚘⚘

سلام  وقتتون بخیر 🍀🍀 من به بازیگری و مجری گری علاقمندم اینطورم نیست که بگم به خاطر زرق و بر ...

سلام عزیزم ❤️ 

برداشت من این هست که نوجوان هستی .. و صد البته پرشور .. مستعد و توانمند .. 

مهم نیست که تهران نیستی .. منم نیست اگر پارتی و پول نداری .. اگر این فاکتورها بودن خوب بود .. اما به درک که نیست ! آینده از آن توست اگر روی خواسته هات پافشاری کنی .. تلاش کنی و آرزوهات رو فراموش نکنی .

قبل از هرچیز خوب درس بخون و در یک رشته غیر از بازیگری تخصص بگیر .. در کنارش دوره های بدن و بیان رو بگذرون .. بعدتر میتونی کلاسهای بازیگری شرکت کنی .. خودت رو محک بزنی و بهت قول میدم چنانچه شایسته ی اینکار باشی دیده خواهی شد و البته موفق🙏🌹