2777
2789
عنوان

اوپرا

| مشاهده متن کامل بحث + 11893 بازدید | 192 پست

@اوپرا  

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
نمیدونم گفتم شاید بهتر بشه ؟ بنظر تو چند دقیقه بشه خوبه ؟

عزیزم فکر نکن هرچه تایم فیلم بیشتر باشه بهتره .. زمان فیلم بستگی به چیزی داره که میخواد روایت کنه . روایت داستان تو کمتر از پنج دقیقه طول می‌کشه و اتفاقاً که هرچه موجز تر بیان بشه هنرمندانه تر هست . بهم فرصت بده برات مینویسمش اما قول بده فیلم ساخته شده رو برام بفرستی . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@اوپرا    

تعلیق نیس که

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
عزیزم فکر نکن هرچه تایم فیلم بیشتر باشه بهتره .. زمان فیلم بستگی به چیزی داره که میخواد روایت کنه . ...

راست میگي ؟؟😍🥲🥲🥲 

مرررررسي عزیزمممممم ، قول میدم میفرستمش برات 😍 

عزیزم تا فردا تموم میشه ؟  اخه فردا باید برم دنبال کاراش 🥲

بله . 

برو لوکیشن و گروه رو آماده کن . آفیش باید صبح زود باشه و تا پایان غروب کار طول می‌کشه .. یک روزه کار رو جمع کن . فاینال رو‌ گلدن تایم بگیر .. به فکر صبحانه و ناهار و پذیرایی بچه ها باش. تجهیزات صدا و دوربین رو پیگیری کن که گرفته باشند . به بچه به هیچ وجه نگو دوربین رو نگاه نکن ! بگو کجارو نگاه کنه . 

به عوامل بگو هیچکس هیچ راهنمایی ای به بچه نکنه و فقط خودت حق حرف زدن با اون رو داری . فردا با بازیگرها قرار ملاقات برار و ساعاتی رو در کنار هم باشید تا با هم مچ بشن . اگر این دیدار  در لوکیشن اتفاق بیوفته عالیه. برو لوکیشن و صحنه هارو تجسم کن و دکوپاژ ذهنی بزن ..جای دوربین و زاویه هارو حدودی تعیین کن .اگر تهران بودی میومدم سر صحنه ☺️

بله .  برو لوکیشن و گروه رو آماده کن . آفیش باید صبح زود باشه و تا پایان غروب کار طول می‌کشه . ...

باشه عزیزم ، کاشکي بودي و میتونستي بیاي

فردا با ی کارگردان و آموزشگاه بازیگری هماهنگ کردم گفته برم اونجا قراره بهم بازیگر مادر و پدر و کودک بده

فردا میرم دنبال کاراش در جریان میذارمت 😘

این نصحیتو از من داشته باش هیچوقت کسی که مشکلی داره رو مسخره نکن حتی تو مجازی ! اینقد لفظ و قلم حرف زدی شک کردم اون ادم سابق باشی!

اسم کاربریت هیچوقت فراموش نکردم الان به طور اتفاقی تو تاپیکا سرچ میکردم اسمت اومد خواستم این‌و بهت بگم ! شبخوش!!

این نصحیتو از من داشته باش هیچوقت کسی که مشکلی داره رو مسخره نکن حتی تو مجازی ! اینقد لفظ و قلم حرف ...

وقت بخیر 

ممنونم که وقت گذاشتی و من رو نصیحت کردی !  

منظورت از لفظ قلم حرف زدن ،در واقع نحوه ی تایپ من هست ،درسته ؟؟! خوب اگر کوچکترین شناختی از من داشتی می‌دونستی این ادبیات همواره با من همراه بوده😉 

به نظر میرسه دچار خطای شناختی باشی .. مسخره!! چرا باید کسی رو مسخره کنم ؟؟ یه نگاه به تاپیک هاتون زدم و دیدم این احساس رو با خودت حمل می‌کنی ( مسخره شدن) .. به نظر میرسه به یه بازنگری احتیاج داری .. به هر جهت بهتره با مستندات و دلیل و منطق بگی کجا ؟ کی ؟ و چطور من شخصی رو مورد تمسخر(خدای نکرده) قرار دادم .. نه اینطور!! 

به این شکل من هم میتونم بگم شمارو به خاطر دارم pilipiti ☺️ 

...