2777
2789
عنوان

حاملگی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 117 پست
باید عمقی نباشه وگرنه خطرناکه
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
ممنون از اینکه تجربیاتتون رو در اختیارم گذاشتید
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوران بارداریم خیلی سخت بود تا روز اخر میومدم سرکار همه کارای خونه با من بود خریدای خونه با من بود بازار روز میرفتم چقدر خرید میکردم خودم تنهایی میاوردم تو بچه بزرگ کردن . شبا تا صبح بیدار میموندم بعد ساعت 7 میومدم سرکار شش ماه مرخصی زایمان نداشتم . چون سرکار جایگزین نداشتم . از 10 روزگی بچم اومدم سرکار خیلی سختمه .
خدایا همیشه بیادتم
همه که شاغل نیستن
نه توتیاجان لطف داری گلم چه مهمی خیلیاشرایط سختترازمن داشتن وبچه ی دوم شون روزودترازمن باردارشدن اااااچه جالب اهوجان میبینی تبریزچقدرگرم شده؟
خیلی از ماها مدتها پیش توی سکوتی که هیچوقت هیچکس هیچ جوره درکش نکرد مردیم...بعضی وقتا تو20سالگی می میری اما تو 70سالگی دفنت میکنن...
توتیاجان آره هنوزمازیاروازپوشک نگرفتم آخه زوده براش فقط ازشیرگرفتمش یه ماهه. 3ماه اول بارداریموشیرمودادم سهیلاجان ایشالا که زودزودمامان میشی گلم توکلت بخدا
خیلی از ماها مدتها پیش توی سکوتی که هیچوقت هیچکس هیچ جوره درکش نکرد مردیم...بعضی وقتا تو20سالگی می میری اما تو 70سالگی دفنت میکنن...