2777
2789
عنوان

حاملگی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 117 پست
مامان مازیار مهم شدیا
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مازیار هنوز پمپرز میشه؟
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
من ۱۹ سالگی پسر اولم دنیا اومد وسرم شد یه سالش دوباره ناخواسته باردار شدم پسرم همون شبی که بدنیا اومد فوت کرد تو ۲۱سالگی افسردگی شدید گرفتم یک سال جلوگیری داشتم الانم یکسال اقدامم ولی باردار نشدم همه ازمایشای خودمو شوهرم نرماله.برام دعاکنید که تو ۲۴سالگی دوباره مامان بشم
آره اهوجان راست میگن توبارداری دوم شکم زودترمیزنه جلو الان سربارداری اولم 4ماهه که بودم شکمم تخت بوداماالان یکم جلواومده البته بازم هیچکس نمیفهمه باردارم آخه ازرولباس زبادمعلوم نیستووزنم همش 46 کیلوهست
خیلی از ماها مدتها پیش توی سکوتی که هیچوقت هیچکس هیچ جوره درکش نکرد مردیم...بعضی وقتا تو20سالگی می میری اما تو 70سالگی دفنت میکنن...
مامان مازیار مازیار هنوز پمپرز میشه؟
بله