2777
2789
عنوان

حاملگی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 117 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

از امضایی که گذاشتی بنظرم رسید که خیلی آرومه
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
مامان مازیار من هم دیشب اورژانسی خوردم دوتاشو باهم خوردم فکر کنم باید با فاصله دوازده ساعت میخوردم
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
ممنونم دوستای گلم چراسختمه ولی شده دیگه اوایل باورم نمیشداماالان خوشحالم که پسرم داداش داره این بچه مم پسره خیلی خوشحالم همجنسن منوخواهرم فاصله سنی هامون کمه خیلی بدردهم میخوریم
خیلی از ماها مدتها پیش توی سکوتی که هیچوقت هیچکس هیچ جوره درکش نکرد مردیم...بعضی وقتا تو20سالگی می میری اما تو 70سالگی دفنت میکنن...
بچه ها قرص اورژانسی رو باید چه جوری استفاده کرد؟
مامان مازیار کجا زندگی می کنید؟
منم دوتاشوباهم خوردم جلوگیریم طبیعی بود امابلافاصله شک کردم وقرص اورژانسی خوردم امابازم باردارشدم
خیلی از ماها مدتها پیش توی سکوتی که هیچوقت هیچکس هیچ جوره درکش نکرد مردیم...بعضی وقتا تو20سالگی می میری اما تو 70سالگی دفنت میکنن...