2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست
مهم هست که بعد از چند دقیقه هاله انداخته...  بعضی بی بی چک ها منفی هست اما خود به خود بعد یه ر ...

چندماهه اقدامم تاحالا هیچکدوم از بیبی ها اینجوری نشده بود🥺 چشم انشالله ک مثبت بشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بازش کردی؟   درش بزار اون قسمت که ار بیرون دیوه مبشه رو ببیتیم ولی فکر میکنم منفیه

از کادرش دیدم فک کردم توهم زدم بازش کردم دیدم بهتر مشخصه توی عکسم اینجوری بهتر هالش مشخص بود😁

انشالله😍🙏🏻

چند ماهه اقدامی؟ من پنج ماهه این ماه یه هفته تاخیر دارم صبح بی بی چکم دوتا خط سفید افتاد

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 
چند ماهه اقدامی؟ من پنج ماهه این ماه یه هفته تاخیر دارم صبح بی بی چکم دوتا خط سفید افتاد

خط سفيد ؟؟ 

بي بيت خراب بوده 

يكي ديگه بذار

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   

با این ماه میشه 10ماه

بیبیت خراب بوده ی مارک دیگه بگیر انشالله ک مثبت میشه🙏🏻😍

خط سفيد ؟؟  بي بيت خراب بوده  يكي ديگه بذار

بله خط سفید چشم فردا صبح انشالله میزارم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 
با این ماه میشه 10ماه بیبیت خراب بوده ی مارک دیگه بگیر انشالله ک مثبت میشه🙏🏻😍

فداتشم انشالله