2777
2789
عنوان

عروسی

226 بازدید | 18 پست

بچه ها میگم من از بچگی یکی از فامیلامونو دوست داشتم بعد سه چهار سال یبار همو میبینیم دیگه یه راهی پیدا شد ک تونستیم به طور رسمی به هم پیام بدیم بعد خودش گفت که منو دوست داره و اینطور چیزا حالا چند وقت دیگ عروسی دختر عمومه و ایشونم میاد من خیلی دلم میخواد برم پیشش بتونم بغلش کنم چون واقعا دلتنگشم حالا وقتی همه فامیلامون هستن چیکار کنم بعد من به مامانمم گفتم که دوسش دارم چون باهاش حرف میزدم خواستم عذاب وجدانم کم شه اما خانوادش مذهبی هستن من چیکار کنم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

الان ۱۵ ولی واقعا بخدا تو عمرم هیچوقت با کسی حرف نزدم و واقعا همو دوست داریم اما من میترسم باهاش حرف سادم بزنم نمیدونم چرا اما چطور موقعیتی خوبه که بتونم ساده باهاش حرف بزنم تو عروسی 

چی بگم ممنون از نظراتتون و درکتون ولی واقعا با جامعه آشنایی ندارین چون خیلیا هستن که توی سن کم خیلی از کارایی که حتی تصورشم سخته رو شروع میکنن اگه یکم همو درک کنیم خوب میشه

من آدم سردیم تو عمرم بغل مامان بابامم نرفتم اما وقتی کسیو از ته دل دوست داشته باشی گناه نیس

از ته دل کسیو دوست داشته باشی محرمته دیگه؟

نکنین خب 

چند سال دیگه میفهمی شور و شر جوونی بوده 

و اینکه جامعه انقد خرابه دلیل نمیشه تو گل دختر مقایسه کنی خودتو باهاشون 

یه عالمه دختر افتاب مهتاب ندیده هم داریم

همه یجور نیستن گل 

از ته دل کسیو دوست داشته باشی محرمته دیگه؟ نکنین خب  چند سال دیگه میفهمی شور و شر جوونی بوده& ...

موافقم که دوست داشتن مقدسه ولی واسه کسایی که واقعا بهش احترام میزارن مقدسه و من هیچوقت اونو با درس و زندگیم قاطی نکردم و وقتی دارم مقدس میشمارمش یعنی کنارش حالم خوب شده حرف شمام درست 

۱۵ سالگی واس عشق و عاشقی خیلی زوده.سعی کن خودتو درگیر این مسایل نکنی از الان.

از این که پشیمونم چون استرس زیادی بهم داد ولی از یه طرفم واسه اینکه به جایی برسم هدفم محکم تر شد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز