2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 18 پست
از این که پشیمونم چون استرس زیادی بهم داد ولی از یه طرفم واسه اینکه به جایی برسم هدفم محکم تر شد&nbs ...

عزیزم ۱۰ سال دیگه پشیمون میشی که ذهنت رو درگیر این مسایل کردی وکاش لذت جوونی رو میبردی.

یه روز خوب میاد

هنوز هیچی نشده بغلش کنی ؟!

نکن عزیزم 

نکن خواهرم 

من ۴ سال ازت بزرگ ترم و هم نسل تو حساب میشم به عنوان یه دوست بهت میگم زندگیت رو روی بنای دوست داشتن و اعتماد به یه نفر نچین من رو کسی ول کرد و رفت که حاضر بودم سر خوب بودنش نماز بخونم یعنی هنه حاضر بودن سرش قسم بخورن الان به جایی رسیدم که فهمیدم نباید اینقدر زود دل بدم به یکی . قلبتو سفت و محکم نگه دار نذار کسی اینقد راحت به دستش بیاره ، سن کمی داری و بهتره الان خودتو درگیر این قصه ها نکنی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هنوز هیچی نشده بغلش کنی ؟! نکن عزیزم  نکن خواهرم  من ۴ سال ازت بزرگ ترم و هم نسل تو حسا ...

من خودم همین الان اونقدر سر این چیزا سختی کشیدم که کلا فراریم از همه چی و فقط میخوام خودم باشم و خودم ، منم اولش برام انگیزه بود و باعث پیشرفت بود سکوی پرتاب اما بعدش شد یه سد جلو راه زندگیم . الان عاشقی میگی نه این فرق داره و ....منم همینو میگفتم اما بدون اینا همه مث همن مگر اینکه خلافش ثابت بشه که اونم نیاز به یه زمان طولانی داره 

و وقتی وارد رابطه ای شدی بذار این پسر باشه که دنبال تو میاد نه اینکه تو دنبالش بری ، پسرها دخترهایی که راحت به دست میارن رو دور میندازن باید برات بدوعه

ممنون دوستان اگه میشه لطفاً تاپیک منو گزارش بزنیت تا حذف شده ممنون از به فکر بودن و لطف و مهربونیتون و مطمین باشین من خیلی چیزا دیدم ک واقعا درک و شعور و فهم اینارو دارم که بتونم تو فکر باشم برای آینده 🌷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز