2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 18 پست
از این که پشیمونم چون استرس زیادی بهم داد ولی از یه طرفم واسه اینکه به جایی برسم هدفم محکم تر شد&nbs ...

عزیزم ۱۰ سال دیگه پشیمون میشی که ذهنت رو درگیر این مسایل کردی وکاش لذت جوونی رو میبردی.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

هنوز هیچی نشده بغلش کنی ؟!

نکن عزیزم 

نکن خواهرم 

من ۴ سال ازت بزرگ ترم و هم نسل تو حساب میشم به عنوان یه دوست بهت میگم زندگیت رو روی بنای دوست داشتن و اعتماد به یه نفر نچین من رو کسی ول کرد و رفت که حاضر بودم سر خوب بودنش نماز بخونم یعنی هنه حاضر بودن سرش قسم بخورن الان به جایی رسیدم که فهمیدم نباید اینقدر زود دل بدم به یکی . قلبتو سفت و محکم نگه دار نذار کسی اینقد راحت به دستش بیاره ، سن کمی داری و بهتره الان خودتو درگیر این قصه ها نکنی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هنوز هیچی نشده بغلش کنی ؟! نکن عزیزم  نکن خواهرم  من ۴ سال ازت بزرگ ترم و هم نسل تو حسا ...

من خودم همین الان اونقدر سر این چیزا سختی کشیدم که کلا فراریم از همه چی و فقط میخوام خودم باشم و خودم ، منم اولش برام انگیزه بود و باعث پیشرفت بود سکوی پرتاب اما بعدش شد یه سد جلو راه زندگیم . الان عاشقی میگی نه این فرق داره و ....منم همینو میگفتم اما بدون اینا همه مث همن مگر اینکه خلافش ثابت بشه که اونم نیاز به یه زمان طولانی داره 

و وقتی وارد رابطه ای شدی بذار این پسر باشه که دنبال تو میاد نه اینکه تو دنبالش بری ، پسرها دخترهایی که راحت به دست میارن رو دور میندازن باید برات بدوعه

ممنون دوستان اگه میشه لطفاً تاپیک منو گزارش بزنیت تا حذف شده ممنون از به فکر بودن و لطف و مهربونیتون و مطمین باشین من خیلی چیزا دیدم ک واقعا درک و شعور و فهم اینارو دارم که بتونم تو فکر باشم برای آینده 🌷