2821
2789
عنوان

کدوم ورزش

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 18 پست
عنی منظورتون اینه ژیمناستیک بره اتفاقا علاقه داره

بله من خودم ژیمناستیک علاقه دارم هر ورزشی هم بگید رفتم چن جلسه کار کردم🤭

فقط برا کنجکاوی و آشنایی تمریناتشون ولی ژیمناستیک یه چیز دیگه است

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
من خودمم همین بودم.ولی آقایون بعده ازدواج وزن میگیرن خانما بعده بچه دارشدن.

یکی رو میشناختم بعد از بعد ازدواج لاغر تر شد🥲

یعنی مونده به دستپخت خانم جون🤭

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه تبریز هستید ادرس بگم

اما شهر های دیگه رو نمیدونم

اگه تصمیمتون بر ژیمناستیک بود پیش مربی ببرید که مسن تر باشه نه جوان ۲۵ سی ساله چون اینا اکثر کم تجربه ان هیچی یاد نمیدن

کسایی میان باشگاهمون که ادعای قهرمانی استانی و کشوری دارن ولی یه بالانس و پل و پیج و اینا رو درست انجام نمیدن 

خیلی ها میان دو جلسه بعدش فرار میکنن

خود منم چون علاقه داشتم موندم یعنی جونمم برا استاد مون و ژیمناستیک میدم😍

به دنبال اینم نباشید قهرمان المپیک بشه یا بعضی از باشگاهی ها وعده وعید هایی میدن تا شاگرد جذب کنن

دوستم تو انتخابی تیم ملی از قصد زدن رباط پاش پاره شد چون هیشکی رو نداشت فقط با تلاش خودش تونسته بود پیشرفت کنه

به نظر ورزش فقط برای حال خوب داشتنه نه قهرمانی جهان در قبال سلامتی