2777
2789
عنوان

کدوم ورزش

478 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها پسرم ده سالشه خیلی لاغره ۲۶کیلو

چند کیلو کمبود وزن داره خوردو خوراکشم خوبه مابیشتر برنج ومرغ گوشت استفاده میکنیم نسبت به غذای فست فود

میوه هم اگه روزانه نباشه ولی استفاده میکنیم

حالا امسال تابستان نمیدونم چه ورزشی بفرستمش که هیکلش جون داربشه عضله پیدا کنه

فوتبال هم خیلی دوست داره ولی در کنار فوتبال 

میخوام بدنشو بیاره

لطفا راهنماییم کنید

ممنونم ازتون

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابجی برای هیکلش سنش کمه هنوز اما میتونی بوکس.کشتی.بدنسازی اسمشو بنویسی

من خودم ۱۴ سالمه هم بدنسازی میرم هم بوکس

۱۸ سالمه توی اسم همینجوری زدم ۱۳۸۷ سوتفاهم نشه
علت لاغریشو پیدا کن عزیزم شاید نیاز به شربت آهن ویا سایر ویتامین ها داشته باشه.

آزمایش داده قبلا همه خوب بوده خداروشکر

دکتر میگه طبیعیه اگه خودتون بچگیتون لاغربودین بعد خوب شدین اینم همینطوره

پلی خیلی قصه میخورم عذاب وجدان دارم

ابجی برای هیکلش سنش کمه هنوز اما میتونی بوکس.کشتی.بدنسازی اسمشو بنویسی من خودم ۱۴ سالمه هم بدنسازی ...

بدنسازی ازچه سنیه جلوی رشد وقد ونمیگیره

برا بچه ژیمناستیک

چون پایه و مادر هر ورزشیه

الان بره تکوانده جودو کاراته و هر ورزش دیگه ایی زمان میبره پیشرفت کنه

بعد چن سال هر ورزشی بره که دوست داره خیلی زود میتونه میشرفت کنه

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
ابجی برای هیکلش سنش کمه هنوز اما میتونی بوکس.کشتی.بدنسازی اسمشو بنویسی من خودم ۱۴ سالمه هم بدنسازی ...

بدنسازی تو سن رشد🙄

قدتون کوتاه میمونه هاااا

چون بدن رو خیلی میسوزونه وزنه زدن

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
بدنسازی ازچه سنیه جلوی رشد وقد ونمیگیره

والا بدنسازی از ۶ و ۷ سالگی هم میشه رفت اما برای حرفه ای باید ۱۴ یا ۱۵ به بالا شروع کنه

در ضمن کلا بدنسازی قدو کوتاه نمیکنه اسکوات یا مثلا وزنه زدن ایساده قدو کوتاه میکنه اگه برای ثبت نام برید خود مربیش بهتون میگه چخ ورزش هایی قدشو کوتاه میکنه ولی درکل قدو کوتاه نمیکنه

برا بچه ژیمناستیک چون پایه و مادر هر ورزشیه الان بره تکوانده جودو کاراته و هر ورزش دیگه ایی زمان م ...

عنی منظورتون اینه ژیمناستیک بره

اتفاقا علاقه داره

اتفاقا لاغربودن بهتره که بزرگ بشه وزن میگیره

من از بچگی متوسط رو به لاغر بودم الانم ۲۲ سالمه باز همونم

هرکاری میتونم بیشتر از ۶۵ نمیتونم بشم😂

بدنسازی تو سن رشد🙄 قدتون کوتاه میمونه هاااا چون بدن رو خیلی میسوزونه وزنه زدن

اگه ایستاده وزنه بزنید یا اسکوات برید قدتون رشد نمیکنه من خودم الان قدم ۱۷۰ بدنسازی هم میرم بعضی از ورش های بدنسازی قدو کوتاه میکنه

من از بچگی متوسط رو به لاغر بودم الانم ۲۲ سالمه باز همونم هرکاری میتونم بیشتر از ۶۵ نمیتونم بشم😂

من خودمم همین بودم.ولی آقایون بعده ازدواج وزن میگیرن خانما بعده بچه دارشدن.

اگه ایستاده وزنه بزنید یا اسکوات برید قدتون رشد نمیکنه من خودم الان قدم ۱۷۰ بدنسازی هم میرم بعضی از ...

من که بدنسازی نمیرم

هر تمرین وزنه ایی که استادمون بگن همونو میزنم که تا قبل دوسال اصلا نمیزاشتن دست به وزنه بزنم اما الان توصیه میکنن

2790
2778
2791
2779
2792