2777
2789
عنوان

زنداداشممم

966 بازدید | 53 پست

بچها من شوهرم رانندس چون بار می‌برد میترسیدم تو خونه بمونم .الان بعضی وقتا خونه ی خودم میمونم ولی چون تنها با دخترم حوصلم سر میره باز میام اینجا داداشمم رانندس بار میبره زنداداشمم حامله اس میره میمونه خونه ی باباش ..از وقتی که فهمیده حاملس خیلی مغرور شده البته از اول اینجوری بود سه روز هم پیشش می‌نشستی حرف نمیزد .خونشون نزدیک مامانم ایناس دیشب رفتم جلوی درشون دخترم رفته بود اونجا بیارمش ... چند روز بود همو ندیده بودیم .اصلا تو رومم نگاه نکرد یه لبخند کوچولو بزنه سلام و احوالپرسی به درک .انگار نه انگارمن اونجا بودم منم زود برگشتم خونه ی مامانم امروز اومده خونه ی مامانم منم اصلا محلش نذاشتم .تو روشم نگاه نکردم خیلی اخلاقش بده یه چیزی ازش بپرسی به زور فقط یذره سرشو تکون میده حرف نمیزنه ..به نظرتون من حساسم یا اون یجوریه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مغرور نیست دیگه به ستوه اومده بدبخت

بگیر بشین خونت دیگه چقدر مزاحمت 

والا

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

عزیزم شما خیلی پیله  هستی... منم اصلا خوشم نمیاد کسی هی بیاد دور و برم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مغرور نیست دیگه به ستوه اومده بدبخت بگیر بشین خونت دیگه چقدر مزاحمت  والا

چه مزاحمتی به اون کاری ندارم که من دخترم ۲ سالشه با داداشم رفته بود منم زود رفتم دنبالش

پس یکی پیدا شد عین جاری من باشه فک میکردم فقط یدونه از اون تو جهان هست 🤣🤣نه عزیزم شما حساس نیستین اون زیادی خودشو دست بالا گرفته

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

بعضیا کلا اخلاقشون اینجوریه 

مغرور نیست من فک میکنم آداب معاشرت بلد نیست

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

مغرور نیست دیگه به ستوه اومده بدبخت بگیر بشین خونت دیگه چقدر مزاحمت  والا

خونه مامانش میره به زنداداشش ربطی نداره

هیچکس از اخرین خداحافظی با خبر نیست باهم مهربان باشیم