2777
2789
عنوان

بچه ها نزدیک عروسیم هست میشه بیاین

1078 بازدید | 44 پست

چون همش دنبال کارای عروسی بودم خیلی لاغر شدم

چیکارکنم زود وزن اضاف کنم و اگه ماسک خوب هم واسه پوست سراغ دارید بگین

نه مجرد  ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کربوهیدرات زیاد بخور اب زیاد بخور میوه و سبزی زیاد بخور تا پوستت شاداب شه

ماسکای طبیعی به پوستت بزن میوه ها خیار اب سیب زمینی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
چیزی ندارم بگم ولی  ووووووویییی 😚😊😍 مبارکه ایشالا خوشبخت بشین

ممنونم عزیزم 💓

نه مجرد  ماندن خوب است و نه متاهل بودن...!! آن چیزی که در هر دو صورت باید بدانی این است: «نباید اجازه بدهی خودت را از تو بگیرند».
خوبه ک لاغری 

صورتم خیلی لاغر شده میخام یکم پر تر بشه

کربوهیدرات زیاد بخور اب زیاد بخور میوه و سبزی زیاد بخور تا پوستت شاداب شه ماسکای طبیعی به پوستت بزن ...

اهومم مرسی ⁦❤️⁩

من با سیب زمینی صورتم خیلی تپل شده

اره صورتت پر هست و زیبا😍

اره صورتت پر هست و زیبا😍

عزیرم لطف داری ولی ۳ماه پیش عروسیم بود خیلیییی صورتم لاغر بود

همه عکسام بد شد

الان میگم کاش اون موقع هم سیب زمینی میخوردم

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
ژله و سیب زمینی بخور  یاهم ژل بزن

دوست دارم طبیعی باشه البته وقتشو هم ندارم

عزیرم لطف داری ولی ۳ماه پیش عروسیم بود خیلیییی صورتم لاغر بود همه عکسام بد شد الان میگم کاش اون مو ...

اذه سیب زمینی تاثیر داره من ب کل فراموش کرده بودم