2777
2789
عنوان

کادوووو

107 بازدید | 17 پست

سلام چطورین خوشکلا

دوستان بنظرتون ضایعه برای تولد دوست پسرم دلار بگیرم براش؟🙄 اخه دیگ چیزی به ذهنم نمیرسه قبلا هم لباس گرفتم هم ساعت و عینک و این چیزا از پوشیدنی ها هم زیاد خوشش نمیاد ... قهوه سازم میتونم بگیرم بنظر شما چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهوه ساز؟😑 میخوای پارچ و لیوان ببر براش

اخه دوس پسر من کلا از اینجور چیزا خوشش میاد اصلا از اینایی نیس ک لباس و کفش و کیف و دستبند خوشش بیاد بیشتر با اینجور وسیله ها حال میکنه

پسرا قهوه دوس دارن ...قهوه ساز و چند مدل قهوه و شکلات بگیر 

اخه بدبختی اینه ک خودش قهوه سازو خریده .. من اگ بخوام بگیرم باید از این مسافرتیا بگیرم واسش .. بنظرت خوبه؟

دلار آخه😑بابا این همه چیز اگه اکسسوری استفاده میکنه و از نظر مالی مشکلی نداری دستبند چرم با یه طرح طلا که میتونی به سلیقه خودت اون طرحو بزنی یا اگه کت شلوار میپوشه ست سردست و....اگه تخته دوست داره یه جیبیشم میشه گرفت که اونم از نظر قیمت بالاس

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

دلار آخه😑بابا این همه چیز اگه اکسسوری استفاده میکنه و از نظر مالی مشکلی نداری دستبند چرم با یه طرح ...

عشقم اخه اصصصلا اینارو دوس نداره😂 وگرنه من از خدام بود اینارو بگیرم براش ... بیشتر با چیزایی حال میکنه ک سرمایه گذاری کنه یا چیزای الکترونیکی😶 خیلی خاصه🤣