mohasa78 مدیر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 380 عنوان کادوووو | مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 17 پست سلام چطورین خوشکلادوستان بنظرتون ضایعه برای تولد دوست پسرم دلار بگیرم براش؟🙄 اخه دیگ چیزی به ذهنم نمیرسه قبلا هم لباس گرفتم هم ساعت و عینک و این چیزا از پوشیدنی ها هم زیاد خوشش نمیاد ... قهوه سازم میتونم بگیرم بنظر شما چیکار کنم؟ 1401/03/26 | 04:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roya9 عضویت: 1395/10/27 تعداد پست: 7320 عشقم اخه اصصصلا اینارو دوس نداره😂 وگرنه من از خدام بود اینارو بگیرم براش ... بیشتر با چیزایی حال می ... خاص نیست زرنگه🤣😅یه چیزی مثل دلار بمن بدن بهم این حسو میده که واسم وقت نذاشتن و خواستن سرهم بیارن جریانو🤦♀️خداوند آمون بدادت برسه با این سلیقه🤣 من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️
mohasa78 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 380 خاص نیست زرنگه🤣😅یه چیزی مثل دلار بمن بدن بهم این حسو میده که واسم وقت نذاشتن و خواستن سرهم بیارن ج ... اره خودمون ک دختریم رو این چیزا حساسیم ولی پسرا اتفاقا بیشتر خوششون میاد یچیز بدرررد بخور بهشون بدی مثلا با خرس عروسکی خوشحاد نمیشن🤣 ولی ما میشیم
roya9 عضویت: 1395/10/27 تعداد پست: 7320 اره خودمون ک دختریم رو این چیزا حساسیم ولی پسرا اتفاقا بیشتر خوششون میاد یچیز بدرررد بخور بهشون بدی& ... آره🤣 من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️