2777
2789
عنوان

سیاه پوشم

345 بازدید | 33 پست

امروز بهم گفتن لباس سیاهت دربیارقبل محرم حالم گرفته دلم نمیات دربیارم حس میکنم اگه لباس سیاهم دربیارم مادرم روفراموش کردم همیشه یادش میکنم کلا باهام زندگی میکنه اما حتی شوهرم هم امروزبهم گفت که باید دربیاری منوخواهرام فقط پوشیدیم وبرادرم دلم نمیات دربیارم شما چقدرسرعزیزانتون سیاه پوش میمونید؟

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا نپوشیدم چون هم مامانم هم بابام قبل مرگشون همیشه میگفتن بهم ختم ما کسی نباید سیاه بپوشه یا بعدش ختمشون به خاطر حرف مردمپوشیدم ولی بعدش نه نمیگم قرمز ولی رنگای تیره غیر سیاه 

روح مادر عزیزتون شاد 

منم مثل شما بودم حس میکردم لباسمو بکنم بابام ازم ناراحت میشه 

من ۶ماه پوشیدم بعد کم کم عوض کردم یبار تیشرت تیره پوشیدم 

یبار مانتومو سرمه ای کردم یبار شالمو 

سر هم ۷,۸ماه طول کشید تا کلا مشکیو بزارم کنار

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

عزیزم روحشون شاد باشه ولی دیگ سیاه پوشیدن اینهمه مدت خوده بنده خدارو رو هم عذاب میده 

خداصبرتون بده

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
برج پنج یکسال تمام😔

هنوزم سیاه پوشی؟عزیزم شگون نداره دربیار ماهم مادرمون بهمن قبل از عید فوت شد ما رسم نداریم بیشتر از چهلم بپوشیم ولی منم احساس شمارو داشتم بیشتر پوشیدم دیگ همه دعوام کردن تو فامیل سه چهار تا تصادف شد ک هی نسبتش میدادن ب مشکی پوشیدن ما مجبور شدیم  دراوردیم

😭
عزیزم روحشون شاد باشه ولی دیگ سیاه پوشیدن اینهمه مدت خوده بنده خدارو رو هم عذاب میده  خداصبرتو ...

درسته حرفتون

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

سیاهی سیاهی میاره عزیزم آدم ک نمیتونه با خدا دعوا کنه فکر نکن اگه لباس رو دربیاری مادرت رو فراموش کردی مادرت همیشه تو قلبته و همیشه میمونه پس بهتره دربیاری تو هنوز خیلی جونی فدات شم من کلا خودم ب این چیزا اعتقاد ندارم تا هفت بیشتر ن میپوشم 

سکوت سرشار از ناگفته هاست
هنوزم سیاه پوشی؟عزیزم شگون نداره دربیار ماهم مادرمون بهمن قبل از عید فوت شد ما رسم نداریم بیشتر از چ ...

برای مادرت صلوات میفرستم اره هنوزمشکی پوشیدم

سیاهی سیاهی میاره عزیزم آدم ک نمیتونه با خدا دعوا کنه فکر نکن اگه لباس رو دربیاری مادرت رو فراموش کر ...

اینقدرافسرده شدم بخدا انگارنه انگار ۲۶ سالمه

خدا رحمتشون کنه

روحشون شاد

قرار نیس با درآوردن مشکی مادرتون رو فراموش کنید

ایشون همه جا و همیشه با شما هستن

زندگی هنوز جریان داره هم برای شما در این دنیا و هم برای مادرتون در دنیای دیگه

عزا داری نباید از یه حدی بیشتر طول بکشه چون هم باعث عذاب خودتون و اطرافیانتون میشید هم باعث عذاب اون مرحومه چون اینجوری همش نگران شماست

به زندگی عادی برگردید و برای مادرتون خیرات بدید

اینجوری ایشون هم با خیال آسوده تری در دنیای دیگه به حیاتشون ادامه میدن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
ممنونم خدا رحمت کنه مادرتو.لطفا مشکیت رو عوض کن و براش قرآن بخون بجاش

همیشه نمازقران تسبیحات براشزانجامومیدم انشاالله بهش برسن