2777
2789
عنوان

سیاه پوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 33 پست
خدا رحمتشون کنه روحشون شاد قرار نیس با درآوردن مشکی مادرتون رو فراموش کنید ایشون همه جا و همیش ...

چقدرفهمیده هستین درسته حتمااا

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

اینقدرافسرده شدم بخدا انگارنه انگار ۲۶ سالمه

خدا رحمتشون کنه نور ب قبرشون بباره مطمئن باش ایشون هم راضی ب اذیت کردن خودتون نیستن کاری نکنید روحش، در عذاب باشه بخاطر اونم شده در بیارید لباس رو ب خودتون برسید ب جای لباس سیاه تن کردن و ترک دنیا کردن نماز براش بخونید و براش خیرات کنید برید سرقبرش و براش فاتحه بخونید ن اینکه غصه بخورید مطمئن باشید ماهم پبش اونا میریم تنها کسی ک موندگاره خداست دوست عزیز ب خودت بیا

سکوت سرشار از ناگفته هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه نور ب قبرشون بباره مطمئن باش ایشون هم راضی ب اذیت کردن خودتون نیستن کاری نکنید روحش، ...

حتما درمیارم فردامیرم سرقبرش فاتحه میخونم مزارشهدا دفنش کردیم پیشمون زیاددورهم نیس

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

حتما درمیارم فردامیرم سرقبرش فاتحه میخونم مزارشهدا دفنش کردیم پیشمون زیاددورهم نیس

آفرین دختر خوب ب خودت برس ب زندگیت برس بخند شاد باش، مادرتم از یاد نبر و براش، خیرات کن هر چن کوچیکم باشه اشکال نداره اون خوشحال میشه براش، فاتحه بخون دیگه هرچی باشه دستش، از دنیا کوتاه ست عزیزم 

آفرین دختر خوب ب خودت برس ب زندگیت برس بخند شاد باش، مادرتم از یاد نبر و براش، خیرات کن هر چن کوچیکم ...

انشاالله حتما ممنونم ازتون واقعااا حاال دلم خوب کردی

سلام خوبی حال دلت بهتر شده لباسات رو عوض کردی مهربان

سلام عزیزدلم اره گلم امروزکلی بخودم رسیدم خیلی دعاتون کردم بچه ها امروزجشن عقددعوت بودیم رفتم کلی حال دلم خوب شدواقعا خدابهتون کلی خوشبختی بده

سلام عزیزدلم اره گلم امروزکلی بخودم رسیدم خیلی دعاتون کردم بچه ها امروزجشن عقددعوت بودیم رفتم کلی حا ...

ايشالله همیشه ب خوشی باشی آفرین خوب کاری کردی 

ايشالله همیشه ب خوشی باشی آفرین خوب کاری کردی 

ممنون عزیزم شوهرم اومد واموند گفت چ کردی امروز گفتم برای دوستام دعاکن فقطططط

ممنون عزیزم شوهرم اومد واموند گفت چ کردی امروز گفتم برای دوستام دعاکن فقطططط

همیشه برای شوهرت خوش، پوش، باش، آرایش، بکن زیاد ن ک بریزه یکم خودت رو پر رنگ کن عطر بزن موهات رو دورت بریز ب خونه زندگیت برس، زود ب زود بوسش، کن و بهش، ابراز محبت کن 

من واسه پسرخواهرم ۵ماه تا در اوردم یک ماه بعدش خواهرم فوت شد الان ۵ماهه یک ماه دیگه عوض میکنم افسرده شدمه

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

همیشه برای شوهرت خوش، پوش، باش، آرایش، بکن زیاد ن ک بریزه یکم خودت رو پر رنگ کن عطر بزن موهات رو دور ...

واقعاا باورمیکنی بعد فوت مادرم کلا انگار زندگیم خاموش شدانگارامروز یه تنوعی به زندگیم واردشد خیلی وقت بود حال دلم خراب بود حتنااینکارومیکنم ممنونم خواهرمهربون زندگیت پراززارامش حتما هروزدعات میکنم تونمازام دوست خوبم

من واسه پسرخواهرم ۵ماه تا در اوردم یک ماه بعدش خواهرم فوت شد الان ۵ماهه یک ماه دیگه عوض میکنم افسرده ...

وای خدا وایرخدای من چرا فوت شدن خواست خداست امادلیلش چی بود خدابهت صبربده فقط دلم لرزید😔