2777
2789
خودت و شوهرت خیلی جدی به برادرت و همسرش تذکر بدید. بگو اگر نتونید حلش کنید دیگه جایی که شما هستید ما ...

نه یه تصمیم جدی دارم که به مادرش بگم بچه هم باشه یک بار دو بار که نیست هر وقت با هم باشیم دو سه بار کتک میزنه حتما

تصمیم گرفتم ایندفعه جدی و محکم دعواش کنم

بله گوشش رو بگیر آروم بهش محکم بگو یه دفعه دیگه بچت رو بزنه گوشش رو میکنی

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بچه شونم دعوا کنی  به تریش قبای پدر و مادرشون برمیخوره بچه رو قلدر بار میارن

تنها راه ،دفاع بچه از خودش من پسرم یاد دادم پسر عموشو بزنه وقتی زد الآن دقیقا اون بچه شده ی قلدر بی ادب ولی دیگه سمت پسر  من نمیاد چون می‌دونه هرکاری کنه سرش میادبه خدا پسر من به حدی آروم بود بچگی هاش که حد نداشت 

پسرتون چند سالشه ؟ و اینکه قبل از رفتن به جایی که پسر خواهر شوهرتون هست به پسرتون بفهمونین اگر نتونه ...

اره حق با شماست من باید دفاع کنم بزار ناراحت بشه صد بار من ناراحت شدم یه بارم اون 

بله گوشش رو بگیر آروم بهش محکم بگو یه دفعه دیگه بچت رو بزنه گوشش رو میکنی

من صد بار جلدی جاریم سر پسرش داد زدم ولی پسرش هیچ برو خودش نمیاره

دیکه واقعا نمیدونم چیکار کنم

🔴لایک نکن🔴
امروز واقعا دام شکست خیلی ناراحت شدم الانم واقعا بغض دارم درسته میگم بچه آن ولی دلم میسوزه که مادرش ...

مقصر پدر مادرشن خودشون بچه شون رو بد بار اوردن

پسر من پنج سالشع میگه مامان بچه ها باید باهم دوست باشن. زدن بده قهر کردن بده تاالانم کسیو نزده خودمم ازاینکه بچم از بچه های دیگه کتک بخوره میترسم . استارتر یه مدت بعد پسرتو باشگاه ثبت نام کن . بدنش قوی بشع

مقصر پدر مادرشن خودشون بچه شون رو بد بار اوردن پسر من پنج سالشع میگه مامان بچه ها باید باهم دوست با ...

اونجوری هم بگی خیلی آرومه هم نیست یا بعضی جاها از خودش دفاع میکنه ولی از این می‌ترسه 

۴ سالشه هر چی میگم گوش نمیکنه باز کتک میخوره گریه میکنه

پس یکی دوبار نبرینش جایی که اون بچه هست... اینجوری بچه تون هم متوجه میشه که باید یا از خودش دفاع کنه یا اینکه به بچه هایی که بی ادبن بازی نکنه 

[QUOTE=241223213]نه یه تصمیم جدی دارم که به مادرش بگم بچه هم باشه یک بار دو بار که نیست هر وقت با هم باشیم دو سه بار ...[/QUOTE

سعی کن دیر به دیر اصلا داداشتینا رو ببین 

ارامش خودتو بچت مهمتره .اگه هم گفتن چرا نمیاین بگو اینطوری بچم راحتتره 

حرفتون حقه😔

دیگه اجازه نده حتی به قیمت قهروناراحتی خانوم روحیه ای تموم شه تنهاکسی که برات میمونه بچته پس محکم پچینش

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️