2777
2789
دیگه اجازه نده حتی به قیمت قهروناراحتی خانوم روحیه ای تموم شه تنهاکسی که برات میمونه بچته پس محکم پچ ...

نه حتما میگم بهش متاسفانه امروز خیلی ناراحت شدم به پسر بزرگم گفتم داداشی و زد تو اونو بزن بهش بگو داداشمو نزن ولی باید خودم برخورد کنم حالا نمیدونم اونو چجور توجیه کنم 

۴ سالشه هر چی میگم گوش نمیکنه باز کتک میخوره گریه میکنه

من حتی به پسرم گفتی تو رفتار کسی بهش بی احترامی کرد واکنش نشون بده مثلا دیدم بچه های دوروبرم تنها میرن خونه ی کسی باهاشون خوب برخورد نمیشه فقط بخاطر اینکه بمونن وبازی کنن جیکشون درنمیاد واون بدرفتاری رو میپذیرن ومیمونن ولی انقد همه متوجه شدن که احترامشو نیگه میدارن خودشم سریع متوجه میشه وبرخورد میکنه حتی برفرض مثال بهش گفتم پسرعموت باهات بازی نمیکنه اصرار نکن خودت سریع برگرد اگه اصرار کنی بیشتر دوس دارن ازت فاصله بگیرن دیر به دیر میره خونشون یا خودشون میان سراغشومیگیرن؛توروخدا ازین به بعد قوی باش هم به خودت عذاب وجدان نده هم بچه ات بی عزت نفس نشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حتی به پسرم گفتی تو رفتار کسی بهش بی احترامی کرد واکنش نشون بده مثلا دیدم بچه های دوروبرم تنها می ...

حرفتون درسته متاسفانه خودم تو بچگی همین بودم الانم مشکل دارم نمیخام بچه هام اینجور باشن یه جاهایی میدونم حق با منه میخام از خودم دفاع کنم انگار همش یکی جلومو میگیره

نه حتما میگم بهش متاسفانه امروز خیلی ناراحت شدم به پسر بزرگم گفتم داداشی و زد تو اونو بزن بهش بگو دا ...

میفهممت من طاقت کوچکترین بی محلی به پسرموندارم بشدت بهم میریزم 

کیوتوجیه کنی؟

حرفتون درسته متاسفانه خودم تو بچگی همین بودم الانم مشکل دارم نمیخام بچه هام اینجور باشن یه جاهایی می ...

وابسته نباش نترس ؛مثلا خونه ی مامانت وقتی داداشت هست نرو چندبارکه نری سراغ میگیرن بگو راستش من دلشو ندارم ببینم بچمومیزنه روحیه بچم داره خراب میشه ازون طرف اونم بچه ی داداشمه دل دعواکردنشوندارم فاصله گرفتن به نفعمه حالا اگه داداشت براش مهم باشه بچشو درست تربیت میکنه.

وابسته نباش نترس ؛مثلا خونه ی مامانت وقتی داداشت هست نرو چندبارکه نری سراغ میگیرن بگو راستش من دلشو ...

راستیو بخای گفتم تو کامنتا بچه خاهر شوهرمه اینجوری گفتم شاید یه وقت خودش باشه نه اینطوری گفتن مشکلی حل نمیکنه خودم باید جدی بهش بفهمونم برای یه بار 

راستیو بخای گفتم تو کامنتا بچه خاهر شوهرمه اینجوری گفتم شاید یه وقت خودش باشه نه اینطوری گفتن مشکلی ...

بچه  ی خواهرشوته که چه بهتر بگو همسرت دستیشونوبکشه این حرفارو جای اینکه شمابگی ایشون بگه

بچه  ی خواهرشوته که چه بهتر بگو همسرت دستیشونوبکشه این حرفارو جای اینکه شمابگی ایشون بگه

اون تو خونه به بچه اش میگه انگار ولی پسرش گوش نمیده کلا همه رو میزنه  راه میره لگد میزنه به همه احساس میکنم بیش فعاله ولی تو جمع که پسرمو میزنه یه اخم هم بهش نمیکنه فقط پسرمو آروم میکنه الکی میگه ببرمش خونه دعواش میکنم اینم قبول میکنه 

۹ سالشه کار درستی بود اینو بهش گفتم که از داداش دفاع کن؟

آره اون روزی پسرعموی پسرم تو کوچه به مادر پسره گفت خانم پسرت چندباره داره اذیت میکنه حواستونوجمع کنین وقتی طرف بفهمه که همه حواسشون به این بچه هست دیگه دستیش کشیده میشه؛پسرمو ازون روز تو خونه بالش رو نیگه میدارم میگم لگدبزن ببینم پاهات تاکجامیره؛بهش هم گفتم من الان تو بازی میزنمت ببینم تو چیکارمیکنی چجوری ازخودت دفاع میکنی براش با مثال وداستان وبازی توضیح میدم پسرم ذاتا به همسرمو وداداشم کشیده دعوایی نیست ولی پسرعموهاش با یه سوت شر به پا میکنن      ولی هوای پسرمودارن بهشون یاد دادم مواظبش باشن داددش کوچیکس

آره اون روزی پسرعموی پسرم تو کوچه به مادر پسره گفت خانم پسرت چندباره داره اذیت میکنه حواستونوجمع کنی ...

اره اینم فکر خوبیه اینطوری روش کار کنم البته سر پسر خاله اش اینجوری نیست خیلی عااالی از خودش دفاع میکنه با کوچکترین حرکتی پاسخ میده😅از این میترسه

اون تو خونه به بچه اش میگه انگار ولی پسرش گوش نمیده کلا همه رو میزنه  راه میره لگد میزنه به همه ...

خب بیچاره پس واکنش نشون میده واحتمالش هست که بیش فعال باشه.همسرم گفت پسره رو تو کوچه ببینم....گفتم نه بد برخوردنکن زرنگ باش اینا بچه ی یه محل هستن شاید بعدا تو یه مدرسه بیفتن وکینه ی بچه رو به دل بگیره اصولی اکیش کن نه یه بار الکی وبی نتیجه وآتیش زیرخاکستر

خب بیچاره پس واکنش نشون میده واحتمالش هست که بیش فعال باشه.همسرم گفت پسره رو تو کوچه ببینم....گفتم ن ...

خب پسر اون بیش فعال باشه گناه پسر من چیه؟ حداقل همون موقع بهش بگه نکن ولی نمیگه متاسفانه یعنی واقعا دیگه لج درآر شده یکی دوبار نیست بشه گذشت کرد