2777
2789
به نظرم حرف درستی نیست بگیم که زدن بده اره کار بدیه ولی دفاع که باید ب‌کنه متاسفانه صد بار به پسرم گ ...

آره بهش یاد بده پسر من عاشق بچه های کوچکتر از خودش بود که بازی کنه پسر جاریم وسط بازی میزدش ولی پسر. من هیچ کاری نمی‌کرد چون میگفت بچه اس ولی میدونی مشکل کجا بود این که اطرافیان می‌خندیدن ومیگفتن وااای ببین از ی ذره بچه کتک میخوره ومنم فقط حرص میخورم 

اره اتفاقا مامانش داره بچشون قوی بار میاره تزش اینه پسر بچه باید نترس باشه

یروز بچشو میکوبن میگم چطور نترس باشه.بچه هرکس برا خودش عزیزه.بچه دیگران رو بزنه مادرپدرا ساکت نمیشینن یا حداقل یاد بچه های بزرگتر میدم که بزنتش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر چی میگم دفاع نمیکنه می‌ترسه ازش

پسرتو بزار کلاس کاراته یا تکواندو منم دخترم از پسر خواهرم کتک میخورد وقتی دخترم یاد گرفت دوبار که زدش فهمید بشینه سرجاش دختر من از 5سالگی کاراته یاد گرفت

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
نه میدونی این بچه ها پدر یا مادری دارن که به شدت حامی هستن وبی ادبی بچه ونمیبینن وفکر میکنن بچه خیلی ...

اگه بچه شونم دعوا کنی 

به تریش قبای پدر و مادرشون برمیخوره

بچه رو قلدر بار میارن

خانوم خواهش میکنم تا آخرین حد توانتون تلاش کنید که پسرتون بتونه از خودش دفاع کنه و یاد بگیره نباید ب ...

امروز واقعا دام شکست خیلی ناراحت شدم الانم واقعا بغض دارم درسته میگم بچه آن ولی دلم میسوزه که مادرش یه نکن جزئی هم نمیگه 

پسرم منم ۱ سال و ۷ ماهشه همش پسر جاریم میزندش پنچ ماه بزرگ تره

یه دفعه بی هوا میزنه هر موقع ک پسر میبینه یه بار حتما میزنه هر کار میکنم نمیتونم جلوشان بگیرم دعوا میکنش بازم میاد سر بچه مظلوم من😑

به پسرم میگم توم بزن البته زدن بلده ولی نمیدونم چرا نمیزنه

اصن چشش ترسیده ازش

پسر جاریم خیلی وحشیه اصن

🔴لایک نکن🔴

خودت و شوهرت خیلی جدی به برادرت و همسرش تذکر بدید. بگو اگر نتونید حلش کنید دیگه جایی که شما هستید ما نمیایم. 

میدونم غلطه ولی من اگه بودم حتماً همون بار اول که بچمو زد جوری میزدمش که هم خودش توجیه بشه هم مادرش!

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...

پسر منم یکی یکم بزرگتر از خودش سمتش لگد میپروند ولی پسرم مشتشو گره کرده بود ونمیزدش معلوم بود داره خودشو کنترل میکنه ازهمون طبقه بالا چنان دادی سر پسره زدم میخکوب شد یه اخمی هم کردم ترسید مادرشم دعواش کرد ایندفعه که از نزدیک ببینمش دوتا برخورد رو تو ذهنم آماده کردم بستگی به نوع برخوردش وقتی به روش میارم روش پیاده میکنم به پسرمم گفتم این دفعه دست طرف رو بگیر با قدرت فشار بده بگو تو اجازه نداری کسیو بزنی همیشه بهش میگم زور تو عقل هست نه تو بازو اینم یادگرفته؛من سر یه لگد طاقت نیاوردم هم خودم هم زنموش هم عمش هم پسرعموش ودخترعمش واکنش نشون دادیم شما چرا میذاری پسرت تو سری خور شه ؟؟؟؟؟؟زن داداشتو فقط سر بچه ی خودش وجدانش بیداره؟بچه ی خودش فقط روحیه داره؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

پسرتون چند سالشه ؟ و اینکه قبل از رفتن به جایی که پسر خواهر شوهرتون هست به پسرتون بفهمونین اگر نتونه از خودش دفاع کنه یا این که کلا اون بچه رو بی محل کنه و باهاش بازی نکنه دیگه جایی که اونها باشن نمیرین. و جلو خواهر شوهرتون هم اگر دعوا شد با اون بچه جدی برخورد کنید .. ما وطیفه دارید از بچه تون محافظت کنید