2777
2789
عنوان

⚘👌🏻عکس + نظرسنجی 👌🏻⚘

132 بازدید | 11 پست

ببینید سالن این تالار قشنگه ؟

تعداد رای : 23
نظرسنجی
آره قشنگه😍👌🏻
8
34%
معمولیه 😊
12
52%
نه زشته😑
3
13%
هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوشگله😍

دو دلم اینجا رو انتخاب کنم یا نه 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
قشنگه جایی دیگه ایم دیدین 

اره ولی این قیمتش مناسب تره 

دودل موندم اینجا رو بگیرم یا بیشتر هزینه کنم جای دیگ بگیرم

جاهای دیگ رو هم ببین هرکدوم بیشتر مورد پسند بود رو انتخاب کن  اینجا هم خوشگلهه بسلامتی عزیزم ...

قربونت عزیزم 😘😘مرسی 

اره ولی این قیمتش مناسب تره  دودل موندم اینجا رو بگیرم یا بیشتر هزینه کنم جای دیگ بگیرم

هر چی خودت دوست داری ی شبه فقط برای شماست دیگه ام تکرار نمیشه اینم قشنگه هرکدوم به دلته همون انتخاب کن بسلامتی انشاالله

هر چی خودت دوست داری ی شبه فقط برای شماست دیگه ام تکرار نمیشه اینم قشنگه هرکدوم به دلته همون انتخاب ...

اره ببینم قسمت چیه 👌🏻

مرسی عزیز ⚘⚘⚘