2777
2789
عنوان

رسم اولین عید قربان در مشهد

172 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من عروس مشهد شدم خودم از یک استان دیگه هستم میخوام بدونم رسم مشهدی ها برای عروسشون برای عید قربان چیه مادرشوهرم میگه ما گوسفند نمیکشیم بعد ما خودمون رسم داریم که گوسفند میارن تو حیاط پدر عروس میکشن عزیزان مشهدی راهنمایی کنید

با این گرونی دیگه خیلی از خانواده ها حتی اگر قبلا هم رسم داشتن نمی تونن از این کارها بکنن

آخه بهم لیست دادن که کلی وسیله بخرم واسه جهاز 

شب عروسی میان دیدن جهاز، بعد میگه یه روغن پنج کیلویی بخر یه کارتون تاید بخر ده مدل مربا و ترشی تو یخچالت باشه

ده تا چادر رنگی ندوخته تو جهازت باشه یعنی با این اوضاع گرونی و شرایط مادرم اونا مگه ما رو درک میکنند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بهم لیست دادن که کلی وسیله بخرم واسه جهاز  شب عروسی میان دیدن جهاز، بعد میگه یه روغن پنج ک ...

قبل عقد اصلا اینا رو مطرح نکرده بودن طرف ما اینجوری رسم نیست لباس هایی که در طول عقد میارن رو نباید بپوشی خب اگه نپوشی از مد میره

آخه بهم لیست دادن که کلی وسیله بخرم واسه جهاز  شب عروسی میان دیدن جهاز، بعد میگه یه روغن پنج ک ...

کی گفته شما باید مطابق با لیست اونها خرید کنید؟ 10 تا چادر ندوخته که شامل خمس و زکات می شه. گوش به این مزخرفات ندید.