2821
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 71 پست
بآید رو خودت کار کنی انرژی مثبت به خودت بدی منم اگه به رفتارهای گذشته خانواده شوهرم فکر کنم باید خود ...

🥺بزن لهشون کن بیشورارو

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

راست میگه . اشتباه کرده. توی دعوا یه حرفی زده که نباید می‌زده پسرت چند سالشه؟ 

یازده ماه

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
پس خیلی وقت نیست ازدواج کردی . من دلم نمیخواد برای یه دعوای ساده که شوهرت مقصره زندگیت از هم بپاشه . ...

یکماه دیگه میشه چهارمین سالگرد ازدواجمون

🥺بزن لهشون کن بیشورارو

همشون از زندگیم انداختم دور به خاطر بچه هام نه به خاطر خودم به این زندگی ادامه دادم.الان خداروشکر بهتر شده صبح میره شب میاد یکسره کار میکنه آخرین باری که منو زد پسر کوچیکم سه سالش بود تا چندماه اصلا بغلش نمیرفت میگفت تو بدی مامانم زدی اما کم کم یادش رفت نمیدونم الان خدارو شکر تغییر کرده با بچه هام میرم پارک تفریح ولش کن خواهر...بشین با بچت خوش باش 

فکر بدی هم نیست

اینم یادت باشه پوستتو بشکاف توش پول بزار 

همیشه در حال پس انداز مخفی باش برای خودت هیچ کس از آینده خبر نداره شوهرتم نفهمه 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
خب پشیمون بودن اون تصویری که زد تو گوش من رو از ذهن پسر بچه پاک میکنه ؟؟؟؟؟فک کنید پسرمو بغل کرد در ...

بیشتر مردا تو عصبانیت چرت پرت میگن بعدش به غلط کردن میفتن حتی شوهر احمقم میگفت برو بیرون منم شال کلاه میکردم میامد دم در میگفت خجالت نمیکشی من بگم هم تو نباید بری...

چه عصبانی😑

چون بچه ها مهمن ...چون من خودم مادرم ..چون وقتی ما تصمیم میگیریم که بچه دار بشیم باید از هر نظر دروضعیت خوبی باید  باشیم نه اینکه تو هرشرایطی فکر کنیم خوب حالا میارم خوب حالا جدا میشم خوب حالا فلان میکنم ...مادرپدر شدن راحت نیست ..در واقع آینده یک آدم تو دست ماست 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز