2821
2789
عنوان

طلاق

1645 بازدید | 71 پست

خیلی تمایل به جدا شدن از همسرم دارم .

اما نمیتونم به خانوادم مطرحش کنم ،بی منطق هستن بابام تو حالت عادی باهاش حرف میزنی داد میزنه چه برسه از این صحبت ها باشه .

شوهرم مرد خوب و بی ریا و آدم حسابی هست وضع مالی مونم بد نیست یه پسر یکساله داریم .

حرمتها از بین رفته بینمون خیلی سیاه شده فاصلمون زیاد شده دلم دیگه باهاش نیست داریم کنار هم اذیت میشیم .

خانوادش کاری کردن از صبح عروسی مون حرمتا شکسته شد .بچه ها چیکار کنم   من دیگه نمیخام توی این رابطه بمونم حالم دیگه کنارش خوب نیست شبا آروم اشک میریزم میخوابم .کاش خدا یجوری نگاهم کنه که یهو ببینم جدا شدم خانوادم نیوفتادن بجونم که میخوای آبرو مونو ببری و........کاش کابوسهام تموم شن

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

اگ انقدر ک گفتی سختته جدا شو

ب خانواده چه

البته حتما راه بهتریم هست از جدا شدن

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ انقدر ک گفتی سختته جدا شو ب خانواده چه البته حتما راه بهتریم هست از جدا شدن

راه سازش هست اما دیگه انتخاب من نیست 😞درمونده ترین آدم دنیام الان

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

مشکلت اونقدرام هاد نیس ببین خیلیا با بدتر از این مرد دارن زندگی میکنن مادر شدی برای چی اگر شوهرت اذیتت نمیکنه بخاطر بچت بمون وفتی بچت ارامش داره میخوای بزاریش برای نامادری؟  

سلام 

شما الان بین بد و بدتر قرار دارید 

یقینا آدم ها ازدواج نمی‌کنند دال بر جدایی و طلاق 

متأسفانه این وسط اتفاقاتی رقم میخوره که بصورت سطحی بهش نگاه می‌کنیم و در آینده تبدیل به یک شکاف بزرگ می‌شود 

سعی کنید این موضوع رو با همسرتون در شرایطی ایده آل مطرح کنید 

تصمیم امروز بهتر از تاسف فرداست 

موفق و پیروز باشید 

🙏آقا🙏

آقا هستم

با سلام و وقت بخیر

جسارتا در مورد طلاق و جدایی بیشتر و دقیقتر فکر کنید بخصوص ک بچه دارید و واقعا طلاق با وجود بچه خیلی نابودکنندس

سعی کنید اگر شوهرتون مشکل خیانت و یا از این قبیل موارد رو نداره با صحبت و همفکری در یک فضای مناسب و مشاوره کم کم به بهبود روابطتتون کمک کنید

واقعا طلاق روح و جسم انسان رو نابود میکنه

برای حفظ زندگیتون بجنگید به فکر این طفل معصوم باشید بچه ها واقعا گناهی ندارن

فقدان پدر و یا مادر در زندگی خواسته و یا ناخواسته صربه های روحی بدی رو بهشون میزنه ک در آینده خودشونو نشون میدن

راه برای طلاق هر وقت ک بخواید بازه

انشاالله بهترینها براتون رقم بخوره

سعی کن رابطتون رو درست کنی بخاطر بچت هم که شده اولین راه طلاقو انتخاب نکن طلاق کار راحتی نیست اونم ب ...

😔دیگه نمیخام .حرفات عین حقیقته واقعا مشکلات بزرگی نیست اما دلت از یکی ببره پیشش بمونی هر دقیقه جلوت باشه کنارش بخابی .بد تر از همه مجبور باشی کاراشو انجام بدی .اینا از شکنجه با سیم برق هم بدتره

میگی شوهرت خوبه . طلاق سختی‌های خودشو داره و آخرین راهه . اگر شوهرت خوبه تلاش کنید برا زندگیتون هردو ...

وقتی دلم ازش بریده اخه واسه چی تلاش کنم ؟

😔دیگه نمیخام .حرفات عین حقیقته واقعا مشکلات بزرگی نیست اما دلت از یکی ببره پیشش بمونی هر دقیقه جلوت ...

میدونم درکت میکنم منم همینجور بودم یعنی الانم حس زیادی به زندگی ندارم، هیچ عشقی بینمون وجود نداره سرده سرده ولی مجبورم زندگی کنم، یه جاهایی آدم باید خودش به خودش کمک کنه سعی کن اگه میشه رابطه بینتون رو گرم کن دیگه اونش مونده به میل خودت اما قبل طلاق خوب فکر کن خووووب فکر کن و دیگه نزار بچه دار شی

2824
2823
2791
2779
2792